Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 martie 2012, de la ora 10:50

Urmariti Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 28 martie 2012, de la ora 10:;50 pentru a afla care au fost reactiile Marianei in urma conflictelor iscate intre Ionut si Adrian la Gala Saptamanii? Ce neintelegeri au aparut intre Monica si Adrian inainte de inceperea emisiunii de luni dimineata?
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu 28.03.2012, ora 10:50:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

27 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 martie 2012, de la ora 10:50

 1. ancaccta

  MONICA ESTE O PERSOANA DIFICILA DAR NICI CU IONETE NU MI-E RUSINE !!!NU DE PUTINE ORI A SCOS IN EVIDENTA CARACTERUL SAU URAT!!!

  Reply
 2. ana b canada

  Va intrebati cine ar dori-o pe MONICA de nora ???Dece nu va intrebati cine l-ar dori pe ADRIAN de ginere. Mie asa un fonfait violent, agresiv si ranchiunos nu mi-ar trebui de sot nici sa taie iarba in gradina.Nu mai vorbesc de MARIOARA,cu vocea aia pitigaiata si cu ‘””CODULU MANIERE „” cum l-a numit si ieri, si alte expresii pe care le poceste,vai de L.romana cum isi bate joc de ea ca nimeni altul in aceasta emisiune.RUSINE pentru cei care i-au admis pe amandoi.

  Reply
 3. gety60

  Alo cred ca se confunda emisiunea MIREASA PTR FIUL MEU cu soacra ptr nora mea .Oameni buni ce ati patit de-i criticati pe Adrian si mama lui ca pe cei mai rai,violenti ,agresivi si ranchiunosi concurenti ?Chiar nu vedeti care sunt cei agresivi si violenti ? Noi chiar ne intrebam cat de agresiva si……este ….asta ….de Mona in afara casei, daca aici stiind ca este intr-o emisiune unde concurentii sunt filmati non stop are comportamentul si vocabularul agresiv si golanesc dar in afara casei credem ca este triplu ce vedem noi in emisiune.Asa ca nimeni nu si-ar dori o nevasta sau o nora de genul …..Femeia asta este de o …..pe care doar la usa cortului o vezi .Pentru ca nu-mi place de asa personaj o ajut cu voturi cat de multe sa iasa afara din concurs ca nu-i este locul ei aici locul ii este la spitalul de …..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *