Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2014

Conflictele iau amploare in Casa MPFM! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Laur si care a fost sursa disputelor dintre cei doi, dar si pe cine au intalnit concurentii la cumparaturi, astazi, de la ora 12:00! Concurentii vor avea parte de vizita unor invitati-surpriza!Cine sunt cei care vor pasi pragul Casei „Mireasa pentru fiul meu” si ce au acestia de spus, dar si ce conflicte s-au iscat intre unii concurenti si care a fost sursa acestor dispute, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Marti se spune ca sunt trei ceasuri rele. Insa concurentii nu le-au simtit. S-au distrat, au cantat si au purtat discutii productive. Ba mai mult decat atat, au avut loc dezbateri cu privire la reactiile pe care le-a avut Andrei cand a aflat ca iubita lui Traian a mers in club…
Noi discutii au repornit conflictul dintre cuplurile Oana – Viorel si Raymond – Constantina. Asta cu atat mai mult cu cat, in emisiunea de ieri, Aurica a afirmat ca Raymond i-a adresat cuvinte jignitoare.

De aici, concurentii s-au „aprins”, iar Constantina i-a reprosat Oanei ca ei nu gasesc motive banale de cearta asa cum face ea. La Finala Saptamanii trecute, Oana a afirmat ca Laur i-a propus sa il paraseasca pe Viorel si sa formeze un cuplu cu el. Iar concurentul a incercat sa-si justifice initiativa prin argumente solide. Asta si pentru ca, acum, in urma afirmatiilor facute de Oana, Aurelian are dubii in privinta sinceritatii sale. Laura a vrut sa faca putina curatenie in camera mamelor, insa Alin nu a fost de acord. S-au contrazis, dar degeaba. Pana sa iasa, concurentul a vrut sa ii fure un sarut Laurei, dar s-a ales cu un papuc!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *