Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 28 noiembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce surpriza i-a facut Grigore iubitei lui cu ocazia implinirii a doua luni de relatie? Ce crede Oana despre relatia dintre Traian si Corina si ce dezvaluiri a facut Andreea despre acelasi cuplu. In emisiunea de la ora 14:00 vom afla ce a vrut Iuliana sa transmita sotului prin Andreea? Ce a afectat-o pe Gina?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Grigore, către Mariana: ”Fără tine, timpul parcă sta în loc!” Dragostea plutește în aer în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Astăzi, Grigore și Mariana au sărbătorit două luni de relație. S-au certat de nenumătate ori, dar s-au împăcat. Pentru că are sentimente puternice și a vrut să se revanșeze după cearta pe care au avut-o săptămâna aceasta, Grigore și-a dezvăluit latura romantică. Acesta i-a pregătit Marianei o declarație siropoasă de dragoste și i-a dăruit o pereche de cercei și un buchet de flori.

Oana: „Iuliana e intrigantă! A vrut să o facă pe Virginia să se simtă marginalizată!” O nouă dispută a apărut între unele concurente și mame. Oana a fost deranjată de atitudinea Iulianei față de Virginia. Alegerea echipelor a stârnit o nouă discuție între fete, după ce Oana a afirmat că mama lui Traian a vrut să o facă de Virginia să se simtă marginalizată.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *