Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 octombrie 2013

Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla cum a reactionat Maria dupa ce baietii l-au criticat pe Laurentiu? Ce discutii au mai aparut dupa ce acesta i-a spus lui Andrei ca nu are sentimente pentru Marianita? Cum a incercat Marianita sa-si incurajeze iubitul? Cum a incercat Grigore sa o convinga pe Cristina sa-i mai acorde o sansa lui Gabi? De la ora 14:00, aflam cum a incercat Grigore sa o convinga pe Cristina sa-i mai acorde o sansa lui Gabi? Ce indemnuri i-a adresat Elena fiului ei, Gabriel? Ce reactii au avut Gabriel si mama lui in urma nominalizarii?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat: Andrei: „Laurentiu mi-a soptit ca nu o place pe Marianita si a venit in concurs sa se faca remarcat!” Tanarul i-a marturisit iubitei ca a avut divergente cu Robert. La randul sau, bunica l-a sfatuit pe Laurentiu sa nu le mai dea atentie concurentilor si sa il intereseze doar cuplul pe care il formeaza cu Marianita. Ca sa il testeze pe Andrei, Laurentiu i-a facut confidente pe care primul le-a rostit in direct si a pus-o pe iubita tanarului intr-o situatie proasta. Acest lucru a deranjat-o pe fata, insa a trecut rapid peste subiect.

Grigore a discutat cu fata si i-a explicat ca Gabi nu e asa cum a aratat. Cristina sustine ca nu mai exista nicio cale de impacare intre ea si Gabi. Ar fi dispusa sa il asculte pe concurent, dar deja si-a format o parere despre el, care nu ii face cinste. Tocmai de aceea, Gabi a dezvaluit ca a facut cerere sa iasa din competitie.

Gabriel i-a facut cadou Andreei un urs gigant! O surpriza pentru toata lumea a fost faptul ca Gabriel a spus, pentru prima data, ca s-a indragostit. Nu numai ca nimeni nu a stiut pe cine are in vizor concurentul, dar niciun coleg de-ai sai nu a banuit cat de profunde sunt sentimentele tanarului. Andreea a fost si ea surprinsa, atat de jucaria de plus, dar si de mesajul emotionant pe care l-a primit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *