Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2013

Astazi, in prima emisiune, aflati pana unde au ajuns conflictele dintre baieti, dar si ce au avut de spus mamele despre tensiunile existente! Situatiile evolueaza spre intorsaturi neasteptate! Ce acuzatii isi aduc concurentii? Cine cu cine s-a coalizat? Aflati mai multe detalii incepand cu ora 12:00! Ce conflict a izbucnit intre Maria, Luminita, Elena, Emilia si fiii lor? Din ce motive s-a suparat Cornelia pe Alin si Luminita? Ce sfaturi a primit Andreea in legatura cu amicitia pe care o are cu Cornelia? Ce si-au reprosat Cornelia si Dragos unul altuia? Ce decizie au luat cei doi in privinta relatiei dintre ei? Aflati raspunsurile astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2013, ora 12:00 si 14:00:

Mpfm 29 aprilie 2013, 12:00
Mpfm 29 aprilie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

22 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2013

 1. Dana B.

  Eu nu inteleg de ce bunica se implica in problemele altora cand are ea atata de facut in curtea ei!De ce nu-si canalizeaza energian in a-si potoli nepotul,a-l corecta in comportament?Emilia i-a spus-o bine ei si nepotului:sa nu se uite la paiul din ochii altora cand au ditamai barna in ochii lor!nepotul face ca toate cele langa ea dar ea nu vede!E oarba la greselile lui,la jignirile si lipsa de respect fata de mame,de toti cu care intra in conflict.In locul

  Reply
  1. Dana B.

   In locul ei statea cu capul plecat si imi vedeam de ale mele,nu ieseam in evidenta sa imi dau cu parerea despre altii!Ce usor e sa judeci pe altii dar pe tine sa nu te vezi?Si se mai spune ca intelepciunea vine o data cu varsta!

   Reply
 2. Dana B.

  Narcisa este suparata ca nu este ea prietena Lorenei si spune „adevarul” nu ca este ea f.sincera ci pt ca este constienta ca ea pleaca printre primii si nu are nimic de pierdut.Ea ataca precum un animal ranit.Florentina isi dadea cu parerea demult ,mama lui George a intrat tarziu in casa si parerea Narcisei nu are valoare in acest context.Ea doar improasca cu noroi din invidie!

  Reply
 3. ana

  A trecut Luminita cu suita ei la atac . Dupa ce toata competitia a dormit. , hop si ea … il baga la inaintare pe Florin. Vazand ca cei doi (Cristina si Cosmin) au mai multi sustinatori incep sa-i denigreze doar doar se vor desparti. Lumi nu crezi c-ar fi mai eficient sa te duci cu jalba la staf si sa ceri sa-i scoata afara pe motiv ca nu se inteleg cu Emilia? Dar ce te faci cu celalat cuplu G si Lorena?
  Si daca tot te tii asa de sfanta,ia uite cum vorbeste Alin cu mamele, s-a molipsit de la prietenul lui…sau poate acum daca ati pornit razboiul toate se permit.Sunteti rai,rai.

  Reply
 4. Nicicum

  Cum sa nu isi doreasca sa plece, vede si ea ca nu a reusit sa destabilizeze ierarhia favoritilor..

  Reply
 5. zorro

  IOANA 79____buna seara. Am dat peste un coment.al tau si al MIREI in care ea te intreba de ce esti trista iar tu ii spuneai cam asa””cum sa nu fiu, nu este Doru sa ma mai inteleg cu el cate ceva”” Uite ca sunt, de ce sa nu comentam ceea ce simtim ?? Noi doi intotdeauna cred ca am stiut sa respectam niste limite si am spus cuvinte de care sa nu ne fie jena, mai ales tu, eu poate am mai scapat cate un cuvand mai nelalocul lui.Te rog fii tu si cu mine si spune ceea ce simti, nu-ti voi face nici o observatie, ai cuvantul meu.Da, vad si eu ca se goleste casuta, eu voi ramane pana cand esti tu aici.Cand nu vei mai fi si eu imi voi lua talpasita.Azi nu am viz.nimic, su nu mai am timp decat pt.prima parte (a 2_a nici nu este) asa ca iti doresc o seara buna.Sarut mana Ioana.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *