Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2014

In timp ce unii incearca sa se apropie, altii isi fac reprosuri! Descoperiti ce reprosuri si-au adus Raymond si Constantina si care a fost marul discordiei dintre cei doi, dar si ce au avut sa isi spuna Oana si Laur, fost concurent, astazi, de la ora 12:00! Dragostea lasa semne dureroase, uneori, la propriu! Descoperiti ce urme ale iubirii au trecut peste Andrei si Cristina, dar si ce au avut sa isi spuna Oana si Laur cu ocazia revederii, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. A petrecut sapte luni in competitie, insa acum Constantina pare sa fi ajuns la capatul puterilor. Zilele trecute, concurenta a fost foarte suparata si chiar a refuzat sa manance. Noaptea Sfanta de Inviere nu i-a adus Constantinei linistea de care avea nevoie, ci i-a adus o stare de nostalgie acuta. Fata a fost foarte trista pentru ca nu si-a petrecut Pastele cu familia ei si, ba mai mult, nici relatia cu Raymond nu mergea prea bine. Dupa sapte luni de zile petrecute in casa, Constantina trece prin momente de cumpana. Fata este foarte trista si se invinovateste pentru problemele pe care le are cu Raymond.

Recent, iubita lui Raymond a primit numeroase reprosuri din partea fanilor, care au criticat-o intens pentru ca ar fi devenit rautacioasa si pentru ca tot ceea ce face nu este bine. Totusi, in aceste zile dificile, Raymond i-a fost alaturi si s-a straduit sa o convinga pe Constantina ca nu are motive sa fie trista. Noaptea trecuta a fost una cumplita pentru Corina, care a trait cel mai dureros moment din viata ei. Dupa ce in casa a izbucnit un scandal imens, Traian si mama lui, Iuliana, nu au mai fost prezenti in emisiunea de astazi. Ce s-a intamplat cu cei doi, ramane de vazut.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *