Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 august 2014

Mai este doar o zi pana la Marea Finala, dar mai sunt multe subiecte de discutat si controverse de clarificat. Urmariti astazi, de la ora 11:10, o noua editie Mireasa pentru fiul meu in care veti afla cum asteapta concurentii momentul casatoriei si deznodamantul competitiei. Oana implineste astazi 26 de ani. LA MULTI ANI! Cu toate acestea, materialele urate cu ea si Laur nu au contenit sa existe si in emisiunea de astazi.Miercuri seara fetele au aflat ca vor petrece ultimele doua zile din competitie in Casa Baietilor impreuna cu acestia. Suparat de faptul ca erau camerele mereu pe el, Laur a aratat toate biletelele pe care le avea de afara. El si Oana s-au jucat putin mai dur, lasandu-se cu tipete si vorbe urate.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Grigore i-a luat un interviu Marianei, in care a aflat cat de mult il iubeste. Andrei i-a facut cadou Cristinei, ceasul lui, deoarece stia ca aceasta il vroia de ceva timp. Andrei catre Cristina: „De fiecare data cand te vei uita la ceas iti vei aduce aminte ca exist!” De ziua ei, Oana este de mana cu Laur, iar cei doi au declarat ca s-au impacat. Cristina si Andrei sunt suparati. Andrei a fost deranjat de faptul ca iubita lui a spus ca ei nu se potrivesc, lucru care l-a facut sa nu mai fie sigur daca vor face sau nu casatoria maine in Marea Finala. Andrei despre Cristina: „Daca nu isi cere scuze pentru ce a spus, maine nu mai facem nunta!”

Mariana a fost ingrijorata ca afirmatiile Oanei despre culisele relatiei cu Laur i-ar putea strica imaginea in ochii mamei. Mariana este de parere ca Oana nu merita sa fie Mireasa Competitiei, in urma incalcarii regulamentului. Mariana: „Oana isi doreste titlul de Mireasa Sezonului, dar trebuie sa il si merite!” Andrei este si el de acord ca Oana si Laur au urmarit castigarea acestei competitii. Andrei: „Oana si Laur s-au incurcat in minciuni!” Andrei: „Nu am fost crezut atunci cand am spus cine joaca teatru, dar Oana si Laur s-au dat singuri de gol!” Andrei: „Laur a vrut sa ii arate Oanei ca este mai puternic decat ea, a fost o lupta intre ei!” Andrei catre Oana si Laur: „Sunteti cei mai prosti jucatori ai sezonului!”

Laur catre Andrei: „Tu esti cel mai fals!” Andrei i-a cerut lui Alin sa vina sa spuna tot adevarul despre cele intamplate intre Oana si Laur. Andrei sustine ca Laur i-ar fi povestit lui Alin ca el si Oana au intretinut relatii intime in competitie. Laur: „Acum, ca nu mai are nevoie de noi, Andrei a prins curaj!” Andrei a spus ca daca el si Cristina ar fi avut relatii intime, nu ar fi santajat-o niciodata cu acest lucru, asa cum a facut Laur cu Oana. Andrei catre Oana si Laur: „Voi stiti sa comunicati numai prin semne, prin biletele si cu lavalierele inchise!” Torent de atacuri intre Andrei si Laur, cu doar cateva ore inainte de Marea Finala. Andrei este de parere Oana a fost trasa in jos de Laur, care este un mascarici. Andrei a spus ca Laur a primit voturi doar de la sustinatorii Oanei, altfel el nu ar fi fost sustinut. Andrei i-a spus Oanei ca isi va da seama ca este victima lui Laur, doar cand acesta va da in ea.

Raymond-Constantina sunt si ei de parere ca Oana-Laur nu au jucat corect in competitie. Oana si Laur au fost pusi la zid de catre toti ceilalti concureti, care ii acuza pe acestia de falsitate. Andrei despre Oana si Laur: „Iubirea nu merge cu minciuna!” Andrei regreta faptul ca l-a protejat pe Laur in detrimentul lui Alin. Laur sustine ca Andrei a devenit aparatorul Oanei pentru a obtine sprijinul sustinatorilor ei. Andrei si Laur s-au acuzat reciproc de strategii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *