Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2014

In timp ce unii isi sarbatoresc iubirea, altii intampina probleme in cuplu. Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca unii concurenti, ce conflicte au mai aparut in casa si ce planuri de viitor ii asteapta pe Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! Scandalurile se intetesc in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Aflati ce discutii aprinse s-au iscat intre concurenti, care a fost sursa acestor conflicte, dar si cum isi doresc concurentii sa fie noii competitori, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Gelozie imensa in Casa. In timp ce se aflau la masa, Maria i-a spus Oanei ca ii este draga, iar Marianita, viitoarea nora a acesteia, a reactionat. Ea i-a reprosat bunicii lui Laurentiu ca niciodata nu i-a spus ca o iubeste. Ba mai mult, i-a spus ca este mult mai afectuoasa cu Oana decat cu ea. Pentru ca peste doua zile vor implini trei luni de relatie, Traian si Corina au primit un cadou emotionant din partea fanilor. Acestia le-au trimis un album foto, ce ilustreaza povestea lor de dragoste de la inceput si pana in prezent.

Dupa ce in ultima perioada s-au apropiat foarte mult, Traian, Corina si Alin au criticat atitudinea Oanei fata de concurent. Traian este de parere ca fata il place pe Alin, dar nu vrea sa inceapa o relatie cu el, pentru ca asteapta sa intre noii concurenti. Ba mai mult, cei trei au avut un schimb dur de replici. Motivul? Faptul ca mama Corinei nu este de acord cu relatia cu Traian, din cauza tatalui Oanei. El ar fi vorbit tot felul de lucruri despre iubitul fetei, iar mama acesteia si-a format o parere gresita despre Traian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *