Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00, aflati ce s-a mai intamplat in cupluri, dar si ce temeri au fetele si baietii legate de venirea noilor concurenti.Incepand cu ora 14:00, aflati ce discutii au mai avut cuplurile Lorena – Maricel si Cornelia – Dragos, ce are de spus mama lui Maricel cu privire la despartirea dintre fiul ei si Lorena, ce asteptari au fetele si baietii de la cei care vor intra in competitie, dar si ce neintelegeri au aparut intre mame si fete!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29.01.2013, ora 12:00 si de la ora 14:00:Stefania s-a aratat suparata fata de cel care a curtat-o pana de curand, spunand la adresa acestuia ca este un om limitat pentru ca vorbeste despre situatia sa materiala si ca isi construieste fericirea pe tristetea altora. Ea a mai adaugat ca s-a lasat calcata in picioare de multe ori dar de acum inainte nu o sa mai taca. Acesta la randul sau a spus ca daca ar fi avut bani ea ar fi format un cuplu cu el.

Cristina a spus ca de astazi ea nu mai vorbeste nimic cu soacra sa. Se pare ca intre cele doua ar fi izbucnit din nou conflicte.

Cornelia l-a atacat dur pe fostul sau prieten.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *