Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2014

In emisiunea de azi 29 iulie 2014 veti afla ce discutii au mai purtat Oana si partenerul ei dupa finala de sambata, care vor fi parerile telespectatorilor cu privire la cuplurile din casa si cine se teme de eliminare? Ce se mai intampla intre iubiti? Cum isi arata partenerii de cuplu sentimentele pe care le simt unul fata de celalalt? Descoperiti metodele perfecte de exprimat iubirea, de la ora 11:10 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana se teme ca ar putea fi eliminata chiar de catre Constantina, care i-a luat locul in clasament. Fetele sunt convinse ca le va fi dor de aceasta competitie. Concurentii au depanat amintiri din competitie. Fetele au fost rascolite de amintiri: o multime de intamplari amuzante au ramas in memoria colectiva a concurentilor. Baietii l-au tachinat pe Alin cu privire la faptul ca nu si-a gasit jumatatea. Concurentii au petrecut cu muzica si voie buna dupa Finala Saptamanii trecute.

O sustinatoare a cuplului Oana-Laur a dorit ca Laur sa lamureasca ceea ce s-a interpretat cu privire la relatia pe care el a avut-o cu ea. Duminica, Oana si Laur au fost Dj timp de o ora pe Antena Play, unde au raspuns tuturor sustinatorilor. La Dj, mama lui Laur si-a exprimat dorinta ca fiul ei si Oana sa nu faca nunta in Marea Finala. Andrei considera ca iubita lui il trateaza cu superioritate. Andrei si Cristina au discutat despre nemultumirile aparute in relatia lor.

Interventia mamei Cristinei nu a inlaturat tensiunile existente intre Andrei si iubita lui, chiar daca mama Cristinei a spus ca este de acord cu relatia lor. Andrei le-a amuzat pe fete, etalandu-si cunostintele de limbi straine. Laur a servit-o pe Oana cu placinta pregatita de Constantina, dar ea a refuzat sa manance. Cand Raymond stie ca a gresit, se da bine pe langa Constantina. Desi Andrei si Raymond au spus ca se lasa de fumat, dar nu au putut rezista de a fuma din nou. Ei au fost recompensati de o telespectatoare pentru faptul ca s-au lasat de fumat. Andrei a cedat tentatiei de a fuma, dar Raymond inca isi doreste sa se lase.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *