Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 mai 2014

In timp ce unii isi fac planuri de viitor, altii intra in conflicte! Descoperiti care a fost marul discordiei in conflictul dintre doi concurenti, dar si ce planuri de viitor au Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! De curand, Grigore si Mariana au fost DJ in studioul radio! Descoperiti ce au discutat acestia cu sustinatorii si ce sfaturi au primit, dar si care a fost motivul ultimului conflict dintre Andrei si Cristina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana si Laur s-au sarutat atat de pasional, incat ea si-a ciobit un dinte. Oana si Laur au primit sfaturi si incurajari de la sustinatori. Concurentii au avut din nou nemultumiri cu privire la lista de cumparaturi. Luni, concurentii au petrecut cu ocazia zilei de nastere a Ginei. Cristina i-a demonstrat lui Andrei ca il cunoaste foarte bine, deghizandu-se in el.

Constantina a fost deranjata de insistentele lui Raymond de a participa la urmatoarea sesiune de Dj de radio pe Antena Play. Duminica, timp de o ora, Mariana si Grigore au participat la programul de radio, transmis live din casa Mireasa pentru fiul meu. Grigore regreta modul in care s-a purtat cu Mariana in anumite situatii. Andrei si Cristina s-au duelat din nou la jocul de carti, unde Cristina a castigat, iar Andrei a fost nevoit sa-i indeplineasca dorintele. Cei sase concurenti participanti in cursa pentru castigarea masinii au fost invitati sa se relaxeze la piscina. Singura care a refuzat sa mearga a fost Oana, care a preferat sa ramana alaturi de Laur.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

28 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 mai 2014

 1. MIRIAM

  Maine iar trebuie sa votam,iar va intreb „eu cum votez,nu cu cine votez”cu Oana biensur,i-mi este tot mai draga,e finuta,se explica de atatea luni,nu spune nu comentez,nu stiu,nu am vazut!Cum este posibil sa cerem cuiva perfectiunea,cand toti acolo sunt care mai de care;Imi plac asa mult dar nici Andrei nu-mi displace,daca stie cum sa-si gestioneze pozitia acum cand incepe numaratoare inversa,nu m-ar mira sa castige,sau sa fie pe locul doi.Dupa grimase i-mi dau seama ca l-a citit pe Ray cum incearca sa il atraga de partea lui,sa se certe cu Oana&Laur;Daca pune botul la plasa lui Ray are mult de pirdut;Cum nu putem sa vedem cum nu ne amintim,ce vocabular a folosit Ray,impulsionat si de baragladina sa jigneasca pe toti care au fost votati in capul listei,nu ma mai degrop mortii,daca va amintiti ce vocabular a folosit impotriva lui Traie si a sultanei,a fost atunci,dar acum de urand,cum ia umilit pe Vio-lent si ma-sa,cum latra la icum se pisa pe nea Aurica,cum a vorbit cu Andrei,numai ca el nu s-a oborat la nivelul lui,tocmai ca s-a simtit provocat;Apoi cu Alin,l-a dat afara din dormitor,si acum cu Laur!Nu este chiar prost,stie ca toate astea i-a adus locurile 3-4!
  Azi a dat porumbelul”tu ai trait in alta lume” sigur ca a batut calul sa priceapa iapa”in tiganie”;
  IOANA___ ce zici de Tantas-a gandit ea cum sa ajunga iar in prim-plan,si s-a pus u tot felul de critici la adresa lui Ray,ca nu are curajul sa se mai ia de Oana;
  Constat ca maj. sustinatorilor ai lui Grig au migrat spre Oana,si eu l-am sustinut mai la inceput,dar e parsivel;De Mariana nu pot pune DECAT ca mi se sterpezesc dintii cand iivad mutra ia acra si cand deschide gura ma dreg cu lamaie;Ea o sa fie cat de curand eliminata este pe ultimul loc la fete!
  Am inteles ca pleci un timp,la tara sau ai treaba?pooop
  May__tu nu mai esti asa implicata su nu-ti plac achizitiile de anul acesta,e drept ca a tunat si ia adunat! pooop

  Reply
 2. MIRIAM

  NICICUM_____cred ca suntem in aceiasi barca,mi-au placut A&C dar nu stiu cum sa i-ti explic ,dar m-a vrajit Oana MAXIM;Apropo’s Oana a terminat liceul pedagogic cu note peste 8-9,iar Tanta liceul agricol cu 5-6,de fapt diferenta este vizibila DECAT ATATA TOT! poop

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *