Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 mai 2014

In timp ce unii isi fac planuri de viitor, altii intra in conflicte! Descoperiti care a fost marul discordiei in conflictul dintre doi concurenti, dar si ce planuri de viitor au Raymond si Constantina, astazi, de la ora 12:00! De curand, Grigore si Mariana au fost DJ in studioul radio! Descoperiti ce au discutat acestia cu sustinatorii si ce sfaturi au primit, dar si care a fost motivul ultimului conflict dintre Andrei si Cristina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Oana si Laur s-au sarutat atat de pasional, incat ea si-a ciobit un dinte. Oana si Laur au primit sfaturi si incurajari de la sustinatori. Concurentii au avut din nou nemultumiri cu privire la lista de cumparaturi. Luni, concurentii au petrecut cu ocazia zilei de nastere a Ginei. Cristina i-a demonstrat lui Andrei ca il cunoaste foarte bine, deghizandu-se in el.

Constantina a fost deranjata de insistentele lui Raymond de a participa la urmatoarea sesiune de Dj de radio pe Antena Play. Duminica, timp de o ora, Mariana si Grigore au participat la programul de radio, transmis live din casa Mireasa pentru fiul meu. Grigore regreta modul in care s-a purtat cu Mariana in anumite situatii. Andrei si Cristina s-au duelat din nou la jocul de carti, unde Cristina a castigat, iar Andrei a fost nevoit sa-i indeplineasca dorintele. Cei sase concurenti participanti in cursa pentru castigarea masinii au fost invitati sa se relaxeze la piscina. Singura care a refuzat sa mearga a fost Oana, care a preferat sa ramana alaturi de Laur.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *