Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, 29 noiembrie 2013, de la ora 11:00, aflam ce obiceiuri traditionale de nunta au pregatit concurentii MPFM? De asemenea, douazeci dintre cei mai indragiti concurenti ai tuturor editiilor vor fi prezenti in platou. Elena, fostă concurentă, a venit împreună cu soţul ei, Alin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2013, ora 11:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Elena, fostă concurentă ”Mireasă pentru fiul meu”, s-a înscris în competiție pentru că își dorea să-și găsească dragostea. A petrecut câteva luni în Casă, dar niciun băiat nu a reușit să-i intre în grații. Însă, dragostea adevărată a venit afară. Acolo și-a cunoscut bărbatul visurilor sale, care ulterior i-a devenit soț. Povestea lor de dragoste este una atipică. El a urmărit emisiunea, a plăcut-o și a cătat-o. Ce-a urmat apoi… e istorie!

Elena, fostă concurentă: „O sfătuiesc pe Corina să fie atentă în relaţia cu Traian!” Elena, fosta concurentă, a vorbit și despre relația pe care a avut-o în Casă, cu un alt Alin. Trebuia să se căsătorească în Marea Finală, dar a renunțat în ultima clipă, spunând că vrea să-și cunoască partenerul în afara casei. Decizia a fost una bună, pentru că a descoperit că Alin nu era omul pe care-l credea. Aceasta experiență a determinat-o să le ofere concurenților un sfat, spunându-le să fie atenți la micile detalii. De asemenea, este de părere că Traian și mama sa ascund ceva.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *