Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2013

Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce discutii a avut Andrei cu fetele, dupa ce si-a dat jos inelul care il lega de Adina? Ce preocupari au fetele in toiul noptii? Ce a deranjat-o pe Diana? Ce a deranjat-o pe Mariana la unele fete? Daca veti urmari gala de la ora 20:30, veti afla ce concurenti vor parasi emisiunea, ce discutii au mai avut loc in urma nominalizarilor facute de fete si mame?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2013, ora 12:00, 14:00 si gala de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: La Finala Saptamanii, Andrei a renuntat la inelul primit de la Adina! Concurentul a incercat sa isi justifice comportamentul inainte de a parasi Casa Baietilor si a adus numeroase detalii despre ceva face in continuare. Fetele, insa, nu cred ca fanii lui il vor lasa sa plece. Unele dintre ele considera ca daca tanarul va intra intr-un con de umbra ar avea sanse mai multe sa fie propus spre eliminare. Andrei sustine ca si-a gasit linistea interioara, a analizat situatia in care este si a hotarat sa o uite pe Adina.

Diana a mustrat fetele care i-au deranjat somnul! In toiul noptii, participantele au alergat si au ras in hohote. Diana a fost deranjata de galagia facuta de ele si le-a cerut sa fie lasata sa doarma. Mai mult, Maria a fost si ea suparata din cauza ca nu a putut sa inchida un ochi, toata noaptea. Pentru ca era nervoasa, bunica a amenintat-o pe Andreea ca o va nominaliza tot timpul, pana cand va iesi din concurs.

Clasamentul fetelor:
Locul 1: 33,6% – Constantina
Locul 2: 17,5% – Cristina
Locul 3: 14,1% – Denisa
Locul 4: 9,3% – Corina
Locul 5: 7,8% – Oana

Clasamentul baietilor
Locul 1: 42,6% – Andrei
Locul 2: 31,5% – Raymond
Locul 3: 8,4% Traian
Locul 4: 4,7% Laurentiu
Gabriel si doamna Elena au parasit competitia !!!! Si Ramona a parasit competitia Mireasa Pentru Fiul Meu !!!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *