Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 aprilie 2014

In timp ce unii sunt cu gandul la nunta, intre altii se nasc conflicte puternice! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care a fost sursa neintelegerilor dintre cei doi, dar si cine viseaza la o nunta ca in povesti, astazi, de la ora 12:00! De curand, doua dintre concurente au „incins” atmosfera in studioul radio din Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Ce au discutat acestea, ce sfaturi au primit si din partea cui, dar si ce anume a „incins” spiritele in Casa si din ce motive, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. La sfarsitul saptamanii, Alin a uimit pe toata lumea, atat concurenti, cat si telespectatori, dupa ce a facut un gest deplasat. De fericire ca va ramane in Casa, acesta a sarutat-o pe Georgiana. Alin i-a marturisit fetei ca si-ar dori sa formeze un cuplu, insa Georgiana i-a spus ca nu ar putea sa fie cu el. Motivul? Faptul ca este mult prea bun pentru ea, mult prea cuminte. Farsa de ieri, potrivit careia Cristina nu si-ar mai dori sa fie cu Andrei, nu este departe de adevar. Cei doi spun ca se iubesc la nebunie, dar uneori certurile sunt mult mai puternice. Recent, acestia s-au certat dupa ce concurentul si-a acuzat iubita ca petrece mai mult timp in compania altor persoane, in loc sa stea cu el. La randul ei, Cristina a negat aceste acuzatii si i-a spus ca o plictiseste!

Se iubesc la nebunie, dar se cearta enorm. Andrei si Cristina au avut o noua repriza de cearta, in timpul careia si-au reprosat numeroase lucruri. Printre saruturi si imbratisari, acestia si-au reprosat ca se victimizeaza enorm, iar Andrei i-a cerut sa nu se mai supere atat de repede. Discutia inedita s-a finalizat cu declaratii siropoase de dragoste, spre fericirea lor. Anca Boalca a venit in casa si i-a pus pe concurenti sa deseneze nu pentru a le exersa abilitatile in acest domeniu, ci pentru ca si-a dorit sa testeze anumite abilitati. Ea a vrut sa le descopere atat personalitatea, cat si creativitatea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *