Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 3 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce dezbateri au avut loc legate de conflictul existent intre Iuliana si ceilalti concurenti? Dar despre modul in care s-au comportat cei care au parasit competitia? Ce sfaturi i-a dat bunica Marianitei? Gala aduce in prim plan un scandal de proportii, iar la sfarsitul serii un concurent va parasi competitia matrimoniala.

Povestea care a impartit tara in doua, declansand reactii in masa pe retelele de socializare va atinge punctul culminant in aceasta seara, cand Constantina, concurenta nominalizata de cele mai multe ori drept ‘Mireasa saptamanii’ si doamna Iuliana, nominalizata mai mereu ‘Mama saptamanii’ isi disputa suprematia voturilor in casa si promit sa nu se dea in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 decembrie 2013, ora 12:00, 14:00 si Gala de la ora 20:30 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In premiera, in această seara, concurentii se vor putea nominaliza intre ei, fiecare avand dreptul sa aleaga pe cineva din propria intiativa.

Asa cum ne-au obisnuit deja, din gala „Mireasa pentru fiul meu” nu vor lipsi nici jocurile, in urma carora una dintre echipe isi va adjudeca in cont suma de 5000 de lei. Din pacate, tot in aceasta seara, un concurent va parasi competitia. Raymond, dezvăluiri inedite despre trecutul său amoros. Raymond și Constantina sunt, până acum, cel mai solid cuplu din competiție. Se iubesc, sunt frumoși și, deși au trecut prin câteva momente de cumpănă, au decis să-și continue relația. Totuși, înainte de a fi îndrăgostit de Constantina, bărbatul a avut o viață. Dacă a fost tumultuoasă sau nu, nu știm, dar iubita lui a dorit să afle detalii. Sorin a parasit competitia Mireasa Pentru Fiul Meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *