Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 februarie 2014

Conflictele se intetesc, la inceput de saptamana, in Casa MPFM!Descoperiti care au fost cele mai recente scandaluri, dar si ce secret ascunde Constantina, astazi, de la ora 12:00! Un personaj misterios incearca sa faca „lumina” in privinta conflictelor care au tinut pe jar casa in ultima vreme. Descoperiti ce are acesta de spus, dar si cine doreste sa ingroape securea razboiului dintre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Au implinit patru luni de relatie si au decis sa se logodeasca, insa Raymond si Constantina nu par sa se cunoasca foarte bine. Cei doi au purtat o discutie in urma careia i-a reprosat ca nu stie totul despre ea, ca are anumite secrete ce le-ar putea afecta povestea de iubire. La randul ei, Constantina l-a asigurat ca nu are de ce sa se indoiasca, pentru ca nu exista nimic in trecutul ei ce le-ar putea zgudui din temelii relatia.

Raymond si Alin par sa se fi apropiat foarte mult, iar recent au purtat si o discutie care arata acest lucru. Pentru ca mai este foarte putin pana cand vor intra noi persoane in Casa, Raymond a fost interesat sa afle cum va reactiona Alin in cazul in care va veni o fata pentru el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *