Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 ianuarie 2014

La An Nou, conflicte noi! Descoperiti cine sunt protagonistii celor mai aprige conflicte din ultima vreme, astazi, in prima emisiune din acest an, de la ora 12:00! Care sunt gandurile si asteptarile concurentilor pentru Noul An? Ce divergente au mai avut Marianita si iubitul ei? Urmeaza o aniversare cu cantec atat la propriu cat si la figurat! Descoperiti cine a avut parte de o astfel de sarbatorire si luati pulsul celor mai recente conflicte, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ultima zi a anului 2013 nu a fost deloc plăcută pentru Laurențiu și Marianita. Nemulțumit de cum decurge relația lor, concurentul i-a propus fetei să se despartă. Deranjată de comportamentul partenerului ei, aceasta a acceptat fără să stea pe gânduri. Totuși, între timp, cei doi s-au împăcat.

Andrei: „Cristina nu stie cum sa se comporte intr-o relatie!” Andrei si Cristina au avut si ei o mica discutie in ultima zi a anului. Fata a fost deranjata de comportamentul acestuia, motiv pentru care nu a rezistat sa nu-si expuna nemultumirile.

La randul lui, Andrei i-a spus ca se simte deranjat de reprosurile pe care le primeste mereu. Ba mai mult, el i-a spus partenerei sale ca nu stie cum sa se comporte intr-o relatie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *