Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iulie 2014

Ce discutii au exista pe pauza de publicitate a finalei de sambata? Ce i-a reprosat Viorel iubitei si mamei lui? Aflati ce regrete au unii concurenti si ce planuri de viitor si-au pregatit unele cupluri astazi, de la ora 12:00. De la ora 14:00 vom afla care au fost reactiile Ginei fata de mesajele primite la Radio din partea sustinatorilor? Ce li s-a spus celor care au fost luni la cumparaturi?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Viorel considera ca Oana s-a eschivat cu privire la relatia avuta cu el. Afirmatiile facute de Oana au starnit divergente intre Laura, Viorel si doamna Aurica. Viorel a fost deranjat de faptul ca Laura a ridicat tonul la doamna Aurica. Laura si Viorel au fost acuzati de Oana si Laur ca formeaza un cuplu de complezenta. Alin si-ar dori sa fie ultimul concurent eliminat din competitie pentru a castiga cei 10.000 lei. Constantina si Raymond au discutat despre viitorul relatiei lor.

Laur s-a suparat pe Oana pentru postura pe care aceasta a adoptat-o intr-o fotografie. Laura i-a transmis lui Raymond ca duminica, la DJ, a vorbit cu mama lui care i-a transmis acestuia ca este dezamagita de el. Telespectatorii s-au alarmat pentru ca la pensiunea lui Raymond se filmeaza o emisiune, ce va fi difuzata la Antena 1. Majoritatea cred Raymond este favorizat de catre cei din staff.

Mirela a dorit sa lamureasca zvonurile spunand ca Raymond nu este in niciun fel favorizat de catre cei din staff, ba mai mult decat atat acum au aflat si ei ca la pensiunea parintilor lui Raymond se filmeaza o emisiune ce va fi difuzata din toamna la Antena 1. In urma programului de Dj la care a participat duminica cu Laura, Ginei ii este teama de momentul cand va iesi din competitie. Gina a picat la mijloc intre conflictele dintre Oana si Constantina. Laur este deranjat de faptul ca Oana a poftit la shaorma, iar el nu este de acord sa faca shaorma in casa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *