Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iunie 2014

Dupa ce in timpul Finalei Saptamanale concurentii au stat fata in fata cu sustinatorii, acestia au avut parte de vizita sustinatorilor in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Cum a decurs aceasta vizita si ce sfaturi au primit concurentii de la acestia, dar si care au fost nemultumirile Marianei in privinta lui Grigore, descoperiti astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii petrec, altii intra in dispute! Descoperiti ce reprosuri i-a adus Mariana lui Grigore si din ce motiv, dar si ce sfaturi au primit unii concurenti din partea sustinatorilor, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Confruntare dura intre Laur si Laura. Laur si Oana nu inteleg de ce Laura il sustine pe Viorel in disputele pe care le are cu el. Laura a marturisit ca Viorel i-a demonstrat ca este un barbat dragastos. La scurt timp dupa Finala Saptamanii trecute, sustinatorii le-au facut o vizita concurentilor.

Andrei este ingrijorat de voturile tot mai putine primite din partea sustinatorilor. Mihaela, sustinatoarea cuplului Andrei- Cristina le-a transmis anumite informatii din afara casei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *