Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2014

Se contureaza noi cupluri in Casa „Mireasa pentru fiul meu”? Descoperiti cine incearca sa se apropie de una dintre noile concurente, dar si ce reactii au starnit in randul concurentilor anumite dezvaluiri facute in timpul Finalei Saptamanale, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii se distreaza, altii intra in conflicte! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care a fost marul discordiei dintre cei doi, dar si cum au petrecut concurentii prima seara la munte, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. De-a lungul competitiei, Maria si Iuliana au avut numeroase discutii, dar in ultima perioada cele doua femei intrasera intr-un con de umbra. Totusi, scandalul dintre acestea a fost reaprins. Zilele trecute, femeile au avut un schimb dur de replici, dupa ce Maria a fost deranjata de faptul ca Iuliana i-a ocupat locul in microbuz.

A intrat in Casa in urma cu doar cateva zile, insa stie foarte bine ce vrea, motiv pentru care e hotarata sa-si gaseasca sufletul pereche aici. A marturisit ca este interesata de un baiat, insa, acum, Silvia a decis sa renunte la masti si a spus franc pe cine place. Tanara a dezvaluit ca si-ar dori sa-i cunoasca pe Alin si Viorel, deoarece crede ca unul dintre ei este potrivit pentru ea.

De-a lungul timpului, Alin si-a dorit sa formeze un cuplu cu Iulia, dar si cu Oana. Din pacate, fetele nu au fost interesate de el, motiv pentru care acesta nu rata niciun moment pentru a-si exprima dezamagirea in dragoste. Totusi, la scurt timp dupa ce Silvia a marturisit ca este interesata de Alin, concurentul face un pas in apoi. Sincer, fara sa-i pese ca o va rani, i-a spus fetei ca nu vrea sa formeze un cuplu cu ea. In schimb, pot fi prieteni.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *