Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 octombrie 2012, de la ora 11:50

Urmariti emisiunea de astazi, incepand cu ora 11:50, sa aflati ce marturisiri a facut o concurenta despre fostul ei iubit, care sunt asteptarile Florentinei de la viitorul iubit, ce gest au facut fetele pentru a obtine iertarea mamelor, dar si cu ce propunere a venit Lorena pentru concurente si ce raspuns a primit! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03.10.2012, de la ora 11:50: Cornelia le-a povestit fetelor si mamelor despre fosta sa relatie. Ea le-a spus ca nu isi aduce aminte nici un moment frumos alaturi de fostul sau iubit si ca acesta a inselat-o de mai multe ori. Dupa conflictul legat de programul de somn, mamele si fetele si-au cerut scuze reciproc. Doamna Luminita a afirmat ca le cere iertare fetelor pentru ca le-a judecat prea aspru.
Lorena a cerut permisiunea de a-si aduce catelusa in casa, insa mamele nu sunt de acord cu dorinta ei.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 octombrie 2012, de la ora 11:50

 1. ela

  Parerea mea este ca fetele sunt okay si se cam profita de asta. Am o intrebare de ce Mirela nu le facea aceeasi teorie de bune maniere despre comportamentul fata de mame si andradei, monicai sau alexandrei cand o jigneau ingrozitor pe d-na Marioara ?
  Chiar a fost nevoie ca femeia aia sa plateasca cu sanatatea ca lumea sa incerce sa fie mai buna, mai omenoasa, mai civilizata?
  Sau poate ca fetele din sezonul asta sunt net superioare celor trei de care am amintit, cele din sezonul trecut ?

  Reply
 2. irina

  Da a fost ok dar am inteles ca de atunci au mai suparat pe mame sau numai pe d-na Elena, o sa vedem dar sint convinsa ca cele tri n-o sa tina de cuvint si mai nou Silvia mai bine nu ar deschide gura ca arata foarte urita ,nu stim ce asteapta pe Cornelia cu atita SMSuri,oare e sincera sau nu ce zice Dragos daca afla,ramine sa vedem.dar ce fac deja cu numele de familie nu sint de loc de acord nici nu sau cunoscut bine,asa ceva nu prea se intampla in celalalte sezoane mai ales la Gabriela Cristea ,nici nu-mi vine sa mi-a duc aminte ce frumoase emisiuni facea Gabi,ma sculam si noaptea si ma uitam,acuma parca nu-i asa interesant .cind vad pe cele trei fete se strimba vorbesc intre ei cind Mirela vorbeste cu altcineva , si Mirela nu le atrage atentia ,a citit in SMS si ce raspuns a dat Cornelia ca daca nu e vorba despre ei ei discuta altceva ,cei asta lipsa de respect fata de noi si fata de ceilalti din casa.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *