Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2014

Ce reprosuri si-au facut Oana si Laur intr-o pauza de publicitate? Ce discutii aprinse au avut cei doi cu ceilalti? Ce relatii de prietenie se vor lega in afara competitiei? Ce discutii aprinse au avut loc in urma vaselor lasate nespalate, aflati azi de la 12:00 si 14:00. Aurelian a fost invitatul emisiunii de astazi, iar Oana si Laur nu au fost prezenti in prima parte a emisiunii tot pe motivul ca Laur are un examen la facultate. Raymond si Constantina au spus ca nu doresc sa mai tina legatura cu Alin si doamna Daniela. Constantina a motivat aceasta decizie, spunand ca doamna Daniela a vorbit nu tocmai prietenos la adresa lor. Alin nu se astepta ca Raymond si Constantina sa nu mai doreasca sa tina legatura cu el si mama lui. Oana si Laur au venit in emisiune.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Problemele pe care concurentii le-au intampinat in competitie legate de gospodarire, au revenit in discutiile de astazi. Fostii concurenti au intrat din nou in conflict cu Oana si Laur. Majoritatea sunt indignati de regulile pe care cei doi le-au incalcat in competitie. Aurelian a condamnat vehement comportamentul Oanei si al lui Laur. Fostul concurent considera ca cei doi nu au fost niciodata reali in competitie. De la spalatul vaselor la ajuns la cearta pe borcanul de bulion dintre Andrei si Laur.

In emisiunea de astazi au revenit in discutie declaratiile Oanei cu privire la incalcarea regulii 25 cu Laur. In ziua Marii Finale, atat Alin, cat si Gina au marturisit in direct ca Oana si Laur au intretinut relatii de fata de ei. Gina a marturisit in premiera scena de amor a Oanei si a lui Laur, la care ea si Alin au asistat fara sa vrea. Gina: „Pot sa spui orice Laur esti un mare mincinos!” Andrei despre Oana: „Imi este mila de prostia ei!” Laur a spus despre Andrei ca a facut videochat. Oana despre incalcarea regulii 25: „Poate ne-a incurajat lumea!”

Constantina este de parere ca prin faptul ca staff-ul nu a luat nicio masura in urma declaratiilor Oanei ca a incalcat regula 25, s-a pierdut credibilitatea acestui reality-show. Alin si Gina au fost condamnati ca nu au spus la timp cand Oana si Laur au incalcat regula 25. Andrei a fost foarte indignat de discutiile din aceasta saptamana, pe care le considera inutile. Concurentii au stabilit sa vada impreuna un film la cinema dupa emisiune. Aurelian catre Laur: „Esti mapetul showului!” Oana a dat intalnire sustinatorilor maine, la ora 20.00 in fata hotelului. Aurelian catre Oana si Laur: „Ne luati in ras!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *