Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 aprilie 2014

In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in conflicte! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care au fost cauzele disputei dintre cei doi, dar si cum au aniversat Grigore si Mariana implinirea a 7 luni de relatie, astazi, de la ora 12:00! Dragostea poate lasa urme dureroase, la propriu, pentru unii, pentru altii, la figurat!Descoperiti ce semne poate lasa iubirea peste Andrei si Cristina, dar si care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ziua de Paste nu le-a adus liniste concurentilor din casa. Acestia au avut o discutie aprinsa, dupa ce si-au primit produsele pentru sarbatoare. Dupa ce si-au impartit sticlele de suc, concurentii s-au aratat nemultumiti, motiv pentru care s-au certat ingrozitor. Afland de plecarea lui Traian, Corina a varsat lacrimi amare ce nu au putut fi oprite de incurajarile celorlalti participanti! Concurentii au fost pe cat se poate de surprinti ca atat tanarul cat si mama acestuia au parasit competitia. Mai mult, le-a parut rau de Corina, pe care au incercat sa o consoleze cum au stiut ei mai bine.

Cu toate acestea, intrigile din casa nu s-au oprit. La Finala de saptamana trecuta, Traian a afirmat ca Alin a avut intentii ascunse atunci cand a alinat-o pe Corina. Afland de plecarea lui Traian, Corina a varsat lacrimi amare ce nu au putut fi oprite de incurajarile celorlalti participanti! Concurentii au fost pe cat se poate de surprinsi ca atat tanarul cat si mama acestuia au parasit competitia. Mai mult, le-a parut rau de Corina, pe care au incercat sa o consoleze cum au stiut ei mai bine. Cu toate acestea, intrigile din casa nu s-au oprit. La Finala de saptamana trecuta, Traian a afirmat ca Alin a avut intentii ascunse atunci cand a alinat-o pe Corina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *