Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 aprilie 2014

In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in conflicte! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care au fost cauzele disputei dintre cei doi, dar si cum au aniversat Grigore si Mariana implinirea a 7 luni de relatie, astazi, de la ora 12:00! Dragostea poate lasa urme dureroase, la propriu, pentru unii, pentru altii, la figurat!Descoperiti ce semne poate lasa iubirea peste Andrei si Cristina, dar si care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ziua de Paste nu le-a adus liniste concurentilor din casa. Acestia au avut o discutie aprinsa, dupa ce si-au primit produsele pentru sarbatoare. Dupa ce si-au impartit sticlele de suc, concurentii s-au aratat nemultumiti, motiv pentru care s-au certat ingrozitor. Afland de plecarea lui Traian, Corina a varsat lacrimi amare ce nu au putut fi oprite de incurajarile celorlalti participanti! Concurentii au fost pe cat se poate de surprinti ca atat tanarul cat si mama acestuia au parasit competitia. Mai mult, le-a parut rau de Corina, pe care au incercat sa o consoleze cum au stiut ei mai bine.

Cu toate acestea, intrigile din casa nu s-au oprit. La Finala de saptamana trecuta, Traian a afirmat ca Alin a avut intentii ascunse atunci cand a alinat-o pe Corina. Afland de plecarea lui Traian, Corina a varsat lacrimi amare ce nu au putut fi oprite de incurajarile celorlalti participanti! Concurentii au fost pe cat se poate de surprinsi ca atat tanarul cat si mama acestuia au parasit competitia. Mai mult, le-a parut rau de Corina, pe care au incercat sa o consoleze cum au stiut ei mai bine. Cu toate acestea, intrigile din casa nu s-au oprit. La Finala de saptamana trecuta, Traian a afirmat ca Alin a avut intentii ascunse atunci cand a alinat-o pe Corina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

33 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 aprilie 2014

 1. ioana79

  MAY,ohooo,ca in vremurile bune,asta senzatie am cand iti scriu!
  Pai,cum sa-ti explic ? mai degraba eu spun SOS,insotit SI de „un” doua noaptea si SH,DEEECI,fii pe faza,cat de curand te…solicit!
  Mulumesc pt pufarine,exista,exista,cam „naspa” cand le adun din te miri prin ce locuri prin casa.
  Despre Mir ce sa-ti spun? Mai vine,mai pleaca,dar gandul si dorul,,,, si Doru fratiorul ,tot aici sunt. Au fost cuminti in sezonul acesta,prea cuminti!
  Mi-a placut com tau,bine ca nu mai avem un Razvan,un Florin…n-am facut nimic cu ei,nici macar o cununie acolo,pacat de pantofii si rochitele frumoase!
  Acum unde sa mergem? cine ne invita? Poate Oana?
  Bine,ar fi Dara,mergem la Buzau la nunta Marianei, insa,ce ne facem? noi suntem „galagiosi” radem ,jucam si cantam,daca se supi Mariana?

  Doru___doua saptamani nu,cate sa fie? 2,5.
  Ai vz ce „vinovat” danseaza Oana cu Laurgen???!! Mai isteata BUNICA decat TOTI la un loc.
  Nu ti s-a-ntamplat sa te contrazici cu astfel de indivizi? Mai bine taci,oricum nu ai „sanse” in fata lor;asa si Oana,l-a lasat ,sau I-A lasat ,pt ca era si actualul, Laur ,presupusul amorez,asa ca ,mai bine lipsa.
  Despre emis de astazi atat spun: printre jocuri,dansuri,voie buna,concursuri,mici si carnati, rautatea nu a lipsit si …bineinteles materialele ,iar OANA …jucausa si mai aproape de VIO!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q7lXBuXRLK4

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *