Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 august 2012, de la ora 14:00

Astazi, in emisiunea de la ora 14:00, fostii concurenti vor spune adevarul despre cele intamplate in cadrul competitiei. Totodata, vom urmari noi imagini din caravana si de la casting! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30.08.2012, ora 14:00:


loading...
Distribuie:

Vezi si:

60 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 august 2012, de la ora 14:00

 1. Miriam

  UDO>ai dreptate ,e doar o poza….uite ca trebuia ca noi care il sustinem pe Adrian trebuia sa „punem o poza cu un leu”nu e tarziu nici acum dar nu stiu daca primeste admin. atatia lei in site

  Reply
 2. mariana barbulescu

  lEII LUI ADRIAN , SA INVETE SA SCRIE CORECT SI FARA VULGARITATI, SI SA NU O MAI DENIGREZE PE ANDRADA , CARE ARE SUSTINATORI DE CALITATE , CUM DE FAPT ESTE SI EA. LASATI-NE IN PACE CU LEII , SI ASA-ZISELE „fan- cluburi” DE NIMIC….VRAJEALA…. ADRIAN VA RAMANE CU MAMICUTA , LUI PANA LA ADANCI BATRANETI !

  Reply
 3. Miriam

  Barbuleascu _______calitatile sunt de doua feluri :calitate superioara si calitate inferioara;

  Reply
 4. elena

  Vreau sa spun decat atatADRIAN ESTI EXTREM DE PROST!!! Habar nu ai cu ce se mananca lb romana si viata mai baiatule, esti varza si tu si ma-ta! Plecati odata acasa sa nu mai aud de voi ,suteti un exemplu negativ pt noi toti! Dumnezeule cati prosti ai in gradina ta…dar asta e in frunte!BRAVO DRAGOS SI ALEXANDRA SUNTETI CASTIGATORII ACESTEI COMPETITI!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. irina

  Degeaba vorbiti ANDRADA nu avea ce cauta acolo,si daca am volosit acelea cuvinte asa consider eu nu vedeti ca nu se dezlipeste deAlexandra

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *