Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 ianuarie 2014

Iarna-i grea, omatu-i mare, noi scandaluri Casa are! Descoperiti cum s-au bucurat concurentii de venirea zapezii, ce „avalanse” de reprosuri au avut acestia sa isi faca si din ce motive, dar si de ce fel de surpriza au avut parte de curand, astazi, de la ora 12:00! Cine nu are noroc la carti, are noroc in dragoste! Aflati care a fost motivul supararii dintre Raymond si Constantina, dar si ce noi conflicte s-au mai ivit in casa, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din competitie, insa gurile rele sustin ca sunt impreuna de fatada. Zilele trecute, Traian a fost deranjat de faptul ca partenera sa il intreba daca o iubeste. In timp ce barbatul ii explica ca il enerveaza acest tip de intrebari, mama lui, Iuliana, incerca sa atenueze discutia aprinsa. Ea ii spunea fetei ca nu este important sa-i spuna acele cuvinte magice, ci trebuie sa astepte sa faca lucruri prin care ii dovedeste ce mult tine la ea.

Dupa ce au dansat pe ritmuri romantice si pareau sa se apropie tot mai mult, Alin si Oana au avut o noua discutie, ce a inrautatit lucrurile dintre ei. Barbatul a fost deranjat de faptul ca fata nu a mai vorbit cu el si a afisat o atitudine indiferenta. La randul ei, concurenta a explicat ca s-a purtat astfel, pentru ca Alin i-a cerut sa-l ignore. La scurt timp dupa ce Corina a fost deranjat de glumele dintre Traian si Oana, cele doua fete au avut o discutie aprinsa. Atat Alin, cat si Corina au fost dezamagiti de faptul ca Oana i-a acordat o atentie deosebita lui Traian. In urma unui schimb de replici acid, cele doua fete s-au amenintat reciproc cu dezvaluiri incendiare.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *