Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2013

Astazi, de la ora 11:10, aflati care sunt temerile si presupunerile concurentilor legate de nominalizari, ce nemultumiri au Dragos si Elena unul la adresa celuilalt, ce secrete detin Elena si Emilia, care au fost reactiile Luminitei dupa ce Cristina a evidentiat ca Alin nu o saluta, dar si din ce motive s-a suparat Lorena pe George! De la ora 14:00, Florentina va fi, din nou, prezenta in emisiune! Ce a avut ea de spus la adresa celorlalti concurenti? Ce nemultumiri au avut concurentii cu privire la atitudinea ei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2013, ora 11:10 si 14:00:
Mpfm 30 iulie 2013, 11:10
Mpfm 30 iulie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

57 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2013

 1. D.M.

  Lipseste sonorul in momente cand vb. Alin, ci curios ca nu este in direct ca sa aiba motiv sa cenzureze acest lucru

  Reply
  1. Zorro

   D.M.___buna ziua.Te-am asteptat, te-am citit, mi-a placut tot ce spui.Dar acuma te rog spune-mi cand e ziua ei, am scris anul tr.undeva si nu mai gasesc.Sarut mana.

   Reply
   1. D.M.

    Cred ca 13 august. Ziua lui Adrian Pricope 12. Din cate tin minte cu o zi dupa sau poate sa fie si cu una inainte.

    Reply
 2. calipo

  Ii doresc Floarei ca musafirii pe care-i va pune la masa sa-i multumeasca cu vorbele ei,ca puti, esti urata,dobitoaca ce esti…si nu vreau sa mai reproduc.femeile stiu ce inseamna sa stai pe margine,sa nu te danseze nimeni,sa fii un chibiț care-si roade unghiile,singura activitate sa-ti fie observarea si defaimarea celorlalti.bineinteles ca Razvan a protejeat-o ,ca pe o femeie frustrata,nestiind ca acestea musca rau.ceea ce a facut cu Andrei si Razvan va face si cu altii;ei ii ofera flori,ea le da cu ghiveciul in cap. aceasta diabolica cu caracter josnic,ne provoaca cu aerele ei de triumfatoare,exact ca zicala pop.:capra raioasa cu coada sus!

  Reply
  1. tania

   MAI, OAMENI BUNI, ACUM, SINCER, PUNETI MAINA PE INIMA SI RECUNOASTETI, FEMEELOR! VA PLACE RAZVAN CA BARBAT? v-ATI SARUTA CU EL? V-ATI LASA MANGAIATE? SI MIE MI-A PLACUT LA IN CEPUT, MI-A PARUT UN BAIAT SERIOS, GOSPODAR… DAR…. EU AM PESTE 50 DE ANI, SI TOT MI-E NEPLACUT, DOAR SA-L PRIVESC, DAR SA MAI …. HAIDETI SA FIM SINCERE CU NOI INSINE: O FEMEIE (DAR SI UN BARBAT) PLACE INTAI SI INTAI FIZICUL. FIZICUL DECLANSEAZA (SAU NU) FEROMONII ETC. APOI INTERVINE RATIUNEA, CALCULELE. DAR, DE CELE MAI ULTE ORI, TOT ATRACTIA FIZICA INVINGE TOATE CELELALTE RATIUNI. PRIVITI, VA ROG, IN SUFLETUL SI RATIUNEA VOASTRA, INAINTE DE A O INVINUI PE FLORENTINA, CARE, ARE SI EA PRINCIPIILE EI.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *