Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2014

O noua zi aduce o noua runda de dispute intre concurenti, dar si de gesturi tandre intre iubiti. Aflati ce s-a mai intamplat in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 11:10. De la ora 14:00 vom afla cum s-a pregatit Grigore penrtu aniversarea a zece luni de relatie alaturi de iubita lui? Ce nemultumiri au Cristina si iubitul ei unul fata de celalalt? Raymond este suparat din cauza faptului ca iubita lui, Constantina, nu este atat de gospodina pe cat si-ar dori el. Oana si Laur sunt nemultumiti de modul in care decurge relatia lor. Sfaturile sustinatorilor au starnit tensiuni intre Oana si Laur. Neintelegerile dintre sustinatori au divizat cuplul Oana-Laur. Biletele secrete primit din afara casei au creat tensiuni intre Oana si Laur. Laur si-ar dori ca Oana sa fie mai dura cu unii sustinatori.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laur: “Nu intelege de ce o sustinatoare a investit 2000 euro la revenirea mea in Casa, iar acum ma denigreaza!” Laur si-a dorit ca Oana sa poarte din nou inelul de logodna si i l-a pus din nou pe deget. Oana si Laur au facut presupuneri legate de Finalul Competitiei. Cei doi si-au facut planuri de nunta. Mariana crede ca nu se va casatori cu Grigore in Marea Finala, pentru ca simte ca vor fi eliminati. Grigore este foarte increzator si spera ca va face nunta cu Mariana in Marea Finala. Concurentii au o parere complexa despre Grigore: om inteligent, lacom, dar si generos. Constantina i-a transmis lui Raymond un mesaj cu lavaliera inchisa. Constantina i-a reprosat lui Raymond ca nu ii este alaturi cand trece prin momente dificile. Cuplurile Oana-Laur si Constantina-Raymond s-au acuzat reciproc de mesaje secrete cu lavaliera inchisa.

Oana-Laur si Constantina-Raymond au continuat acuzele de jocuri murdare si in emisiunea de la pranz. Raymond este de parere ca Oana si Laur ii ataca pe el si pe iubita lui, pentru ca au iesit pe primul loc. Raymond a spus despre tatal lui Laur ca a fost cercetat penal. Constantina a acuzat-o pe Oana ca ea este cea care isi inchide lavaliera pentru a purta discutii secrete cu Laur si nu ea. Oana i-a spus Constantinei ca este atenta la detaliile din relatia ei cu Laur. Raymond i-a spus lui Laur ca el o respecta pe iubita lui Constantina, ceea ce Laur nu face.

Raymond catre cuplul Oana-Laur: “Voi sunteti dusmani, noi suntem iubiti!” Oana a spus ca Raymond a bruscat-o foarte dur pe Constantina, insa aceasta a negat. Laur: “Cel putin intre mine si Oana sunt sentimente, nu interese!” Laur catre Raymond: “Esti mandru de tine ca stai cu Constantina, desi nu o iubesti, iar familia ta nu o vrea?” Raymond a spus ca familia lui Laur nu este de acord cu casatoria lui Laur cu Oana. Raymond a afirmat ca nu sta in emisiune pentru bani, in comparatie cu Laur si Oana. Constantina catre Oana-Laur: “Familiile voastre nu sunt de acord cu relatia voastra!” Raymond este de parere ca Laur incearca sa o stapaneasca pe Oana si este constient ca nu poate. Raymond i-a spus Constantinei ca si-ar dori o sotie casnica, iar ea nu este de acord cu asa ceva. Grigore a repetat foarte mult pentru surpriza pe care i-a pregatit-o Marianei cu ocazia implinirii a 10 luni de relatie. Oana este convinsa ca o fosta sustinatoare este atrasa de Laur.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *