Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2014

Descoperiti ce au avut de spus concurentii despre rezultatele voturilor exprimate si dezvaluite la Finala Saptamanii trecute, astazi, de la ora 12:00. Cum afecteaza poftele Oanei relatia ei cu Laur?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Cu o seara inainte de Finala Saptamanii trecute, Laura se temea ca Viorel va parasi competitia. Constantina si-a rugat sustinatorii sa-l voteze pe Viorel sa ramana. Oana si Laur au facut un anunt la Finala Saptamanii: “Daca Viorel nu va fi eliminat in aceasta seara, ne rugam sustinatorii sa il voteze in Marea Finala!” Oana si Laur intampina probleme de comunicare in cuplu. Laur a fost deranjat ca Oana nu incearca sa isi stapaneasca poftele. Constantina a fost dezamagita ca Raymond nu a apreciat mancarea pe care a gatit-o ea.

Ultimul concurent eliminat in seara Marii Finale va primi 10.000 lei. Concurentii au facut presupuneri legate de voturile acordate fetei care a primit cei 10.000 lei. Oana a regretat faptul ca a pierdut ocazia de a primi 10.000 lei. Prin votul pe care ea l-a dat, i-a oferit Marianei aceasta sansa. Laur a considerat ca Oana s-a pripit, acordandu-i Marianei votul ei, fara sa tina cont de voturile celorlalti concurenti. Andrei si Cristina au discutat despre neintelegerile din relatia lor. Andrei catre Cristina: “Avem o relatie care se bazeaza pe principiile mele, nu pe ale tale!

Reprosurile dintre Oana si Laur au continuat. Laura si Viorel i-au amenintat pe Oana si Laur ca vor dezvalui anumite infomatii pe care le detin despre ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *