Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2014

Descoperiti ce au avut de spus concurentii despre rezultatele voturilor exprimate si dezvaluite la Finala Saptamanii trecute, astazi, de la ora 12:00. Cum afecteaza poftele Oanei relatia ei cu Laur?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Cu o seara inainte de Finala Saptamanii trecute, Laura se temea ca Viorel va parasi competitia. Constantina si-a rugat sustinatorii sa-l voteze pe Viorel sa ramana. Oana si Laur au facut un anunt la Finala Saptamanii: “Daca Viorel nu va fi eliminat in aceasta seara, ne rugam sustinatorii sa il voteze in Marea Finala!” Oana si Laur intampina probleme de comunicare in cuplu. Laur a fost deranjat ca Oana nu incearca sa isi stapaneasca poftele. Constantina a fost dezamagita ca Raymond nu a apreciat mancarea pe care a gatit-o ea.

Ultimul concurent eliminat in seara Marii Finale va primi 10.000 lei. Concurentii au facut presupuneri legate de voturile acordate fetei care a primit cei 10.000 lei. Oana a regretat faptul ca a pierdut ocazia de a primi 10.000 lei. Prin votul pe care ea l-a dat, i-a oferit Marianei aceasta sansa. Laur a considerat ca Oana s-a pripit, acordandu-i Marianei votul ei, fara sa tina cont de voturile celorlalti concurenti. Andrei si Cristina au discutat despre neintelegerile din relatia lor. Andrei catre Cristina: “Avem o relatie care se bazeaza pe principiile mele, nu pe ale tale!

Reprosurile dintre Oana si Laur au continuat. Laura si Viorel i-au amenintat pe Oana si Laur ca vor dezvalui anumite infomatii pe care le detin despre ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

37 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2014

 1. liviu

  Doresc din inima producatorului, proaspat casatorit CASA DE PIATRA ! dar trebuie sa mai fac o urare, atat pentru el cat si pentru doamna Boureanu (numele de Vai8de nu il pronunt decat ridicat in picioare in onoarea marelui Vaida voievod) Dansa nu il merita ! Deci spuneam ca le doresc copii cu caracterul si tinuta morala a celor ce ii propaga ca modele pentru tineretul de astazi ! Anume Oana, Gina, Laurentiu si Alin ! Ma bucur ca nu fac parte nici eu si nici urmasii mei din asemenea tagma !

  Reply
 2. Violeta

  Ce o mai ridicati in slavi pe aceasta oana, de parca v-ar da ea sa mancati… Ea va manipuleaza de zor si voi o aprobati… Va meritati soarta…

  Reply
 3. Zorro

  MIHAI,buna ziua la tine.Iti admir comnt.succinte,obiective si pretioase pt.noi.De asemenea firea ta solitara in raiul pe care mi-l imaginez fiind din aceeasi zona.Eu sunt mai vorbaret in limba ROMANA.Iti doesc zile fericite si senine.

  Reply
 4. messi

  NICUSOR,citesc cu mare atentie comentariile postate de tine si sunt de acord,fiindca relatezi adevarul din aceasta competitie.Sustin si eu pe nebunaticii OANA si LAUR pana la final. Imi pare rau de Andrei si Cristina care au fost favoritii mei ,dar singuri si-au dat foc la valiza din cauza materialelor facute impreuna cu Raymond si Constantina impotriva celor doi iubareti Oana si Laur.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *