Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 mai 2012, de la ora 14:00

Astazi, de la ora 14:00, aflati ce au avut sa isi reproseze mamele unele altora, ce reactii au starnit afirmatiile lui Adrian legate de excursia in strainatate, ce dezbateri, dar si ce nemultumiri au mai fost in Casa Mamelor si a Fetelor.
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30.05.2012, ora 14:00:
Emisiunea de azi a inceput cu discutii in contradictoriu pentru faptul ca Adrian a afirmat”Nu as fi mers in excursie la Paris cu Andreea, chiar daca as fi castigat”. Adrian refuza si cina romantica( premiul pentru locul 2) alaturi de Andreea si spune ca vrea sa-i plateasca acesteia cu aceeasi moneda pentru situatiile pe care le-a creat. Ceilalti concurenti (Andreea, Andrada, Monica, Ionut) il contrazic, spunand ca Adrian, daca ar fi castigat, nu ar fi refuzat excursia.
D-nul Costel, tatal lui Adrian, a intervenit telefonic pentru a-si convinge fiul sa nu renunte la cina romantica deoarece isi dezamageste sustinatorii. In urma telefonului primit, Adrian se hotaraste sa mearga la cina de dragul celor care l-au votat, dar…stupoare! Andreea refuza categoric!
Premiul revine urmatorilor clasati(Imre si Andrada) dar Andrada nu accepta, motivand ca nu vrea ca Adrian sa-i reproseze in viitor.
[youtube]99KgJ0uLPLg[/youtube]


[youtube]X98Z7swabLs[/youtube]
[youtube]GHOzkPVJ8kM[/youtube]
[youtube]7xvrtskm3d8[/youtube]
[youtube]7iSeFhTnIa0[/youtube]
[youtube]-K3RQBIxOhM[/youtube]
[youtube]5mh_nqcUVdg[/youtube]
[youtube]tpIAMl_F7J8[/youtube]
[youtube]Wmx0DKz7O_4[/youtube]
Ce parere aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi dupa-amiaza, de la ora 14:00?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *