Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 mai 2014

In timp ce unii isi fac planuri de viitor, altii intra in conflicte! Descoperiti ce planuri de viitor au Raymond si Constantina, dar si care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Grigore si Mariana, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii isi fac planuri de viitor! Descoperiti cum au sarbatorit Grigore si Mariana implinirea a 8 luni de relatie, dar si ce planuri de viitor isi fac Raymond si Constantina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. S-a reluat conflictul iscat intre Oana si Constantina referitor la machiaj si Andrei a simtit ca a picat el vinovat. El a spus: „Constantina nu a vrut sa ma aduca in discutie, dar este sigura ca am ras de ea!

Constantina si Raymond au intampinat probleme de gelozie in cuplu. Raymond si Constantina au avut parte de o confruntare in direct. Ea a vrut sa vorbeasca, dar el i-a impus sa taca. Constantina: “Am venit singura in acest concurs, plec asa cum vreau eu! Nimeni nu ma schimba!” Raymond: “Am lasat mult de la mine, dar am pretentia ca si Constantina sa fie intelegatoare!

Constantina a ales deja numele fetitei pe care o va avea cu Raymond. Constantina: “Relatia noastra nu merge!” Laur si Oana au cautat solutii pentru a-si gestiona mai bine bugetul. Laur i-a propus Oanei sa nu isi cumpere anumite produse din buget, ci sa le primeasca de la familia lui. Oana nu a dorit sa accepte cadouri si produse de la familia lui Laur.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *