Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2013

Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce discutii au aparut intre Raymond si Constantina, dar si intre alti concurenti, in timp ce acestia au pregatit scenete pentru HALLOWEEN? Elena sustine ca Gabriel si-a dorit sa plece. Ei i-au placut Andreea si Oana, de aceea nu exclude posibilitatea de a pastra legatura cu ele, in afara competitiei. Mama tanarului este de parere ca Gabriel a avut de suferit pentru ca el are o conceptie despre viata care tinde spre idealism. Fostul concurent i-a indemnat pe cei care au ramas in competitie sa fie tari si sa nu ceara sa iasa din Casa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat: Impresiile Ramonei, la scurt timp dupa ce a parasit competitia. Fata si-a dat seama ca nu exista niciun baiat care sa o intereseze, de aceea si-a dorit sa plece. La inceput, Andrei a atras-o, dar doar fizic. Pe parcurs, insa, comportamentul lui a dezamagit-o. Dintre mame, Ramona a preferat-o pe Iuliana, iar Marianita a fost ca o sora, alaturi de Ioana, Iulia si Gina.

Robert si Raymond sustin ca au avut vise rascolitore! Vise in care se saruta cu fetele si mamele incearca sa ii desparta. De asta au parte, in fiecare noapte, Robert si Raymond. Dupa ce si-au povestit cosmarurile, tinerii au trecut la interpretarea lor si au incercat sa inteleaga ce se va intampla.

Robert: „Cred ca Diana isi doreste un cuplu cu Andrei, dar nu are nicio sansa!” Diana si Cristina s-au suparat pentru ca baietii au facut presupuneri legate de viitorii lor iubiti. Robert este de parere ca Diana il vrea pe Andrei, dar nu are sanse, iar Cristina e posibil sa reuseasca. Fetele neaga aceasta idee si sustin ca nu sunt interesate sa formeze un cuplu cu Andrei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *