Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie

Urmariti emisiunea de astazi, de la ora 11:50, aflati care au fost nemultumirile lui Maricel la adresa lui Alin si Virgil, ce reprosuri i-a facut Cornelia Lorenei, ce a discutat Florentina cu parintii ei intr-o pauza de publicitate de la Gala, dar si care au fost reactiile Florentinei in urma acuzatiilor ce i-au fost aduse!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30.10.2012, ora 11:50: Cornelia a fost deranjata de anumite discutii purtate de Lorena cu Alin si Luminita. Lorena a facut comparatie intre cadourile primite de Maricel si cele primite de Cornelia. Cornelia a fost deranjata si de gluma pe care i-a facut-o Maricel Madalinei. Maricel la randul sau a afirmat ca Alin a atacat-o pe Lorena, folosindu-se de sfaturile Corneliei.
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30.10.2012, ora 14:00: De la ora 14:00, aflati ce a avut de spus Madalina despre Cristina si Cosmin, care au fost reactiile Corneliei si ale lui George in urma afirmatiilor lui Dragos, ce intentii are Cornelia in privinta lui Dragos, dar si care au fost nemultumirile Mariei la adresa celor din casa!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de astazi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *