Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarie 2014

In timp ce unii isi sarbatoresc iubirea, intre altii ies scantei! Descoperiti ce reprosuri si-au adus Raymond si Constantina, dar si ce farse si-au mai facut baietii, astazi, de la ora 12:00! Afara este cod portocaliu de ninsoare, in Casa „Mireasa pentru fiul meu” este cod rosu de iubire, dar si de scandal! Aflati cum si-a sarbatorit dragostea unul dintre cupluri, dar si ce secret ascunde Constantina, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Chiar daca a parasit competitia, Virginia nu regreta deloc, mai ales ca ea i-a indemnat pe sustinatori sa-i voteze. Pentru cei doi, ultima zi petrecuta in Casa a fost minunata. Cu doar cateva ore inainte ca lupta sa ia sfarsit pentru ei, Virginia si George s-au bucurat de venirea zapezii. Cu putin timp inainte de a pleca din concurs, George le-a dezvaluit cateva detalii picante baietilor privind o fosta relatia. Ba mai mult, el spunea ca in cazul in care va pleca acasa, va ramane in Bucuresti, pentru a se intalni cu fosta lui partenera.

Curatenia, dar si impartirea produselor sunt mereu subiecte de discutii aprinse intre concurenti. La scurt timp dupa ce a fost invinuita ca ar fi luat o sticla de suc, Oana a aparut cu noi acuzatii. Deranjata de reprosurile ce i-au fost aduse, concurenta a avut o discutie cu Iuliana, careia i-a strigat ca i-a folosit mai multe produse.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *