Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00, aflati ce a mai facut Maricel pentru a o recuceri pe Lorena, de ce s-a suparat Andreea pe Madalina, ce se intampla intre Madalina si Florin, dar si ce ganduri o framanta pe Maria.Incepand cu ora 14:00, aflati ce il ingrijoreaza pe Dragos, ce a discutat Andreea cu fetele despre Marele Premiu, ce planuri au Andreea si Alin legate de competitie, ce o supara pe Maria, dar si ce nemultumiri are Cristina!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31.01.2013, ora 12:00 si ora 14:00:Maricel a afirmat ca o iubeste pe Lorena si ca nu va renunta in a o recucerii pe aceasta. Maria i-a dat cateva sfaturi Lorenei in legatura cu fostul sau prieten. Ea a incercat sa isi evite fostul prieten dupa despartire.
Lorena: „Dupa ce m-am despartit de el, a avrut sa ma faca geloasa petrecand mai mult timp cu fetele.” Maricel la randul sau a afirmat ca daca ar spune tot ceea ce are de spus, ar ataca-o pe aceasta.

S-au mai dat imagini cu fetele care au facut presupuneri legate de finalul competitiei. Andreea a spus ca isi doreste sa castige Marele Premiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *