Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2014

In timp ce unii se tachineaza, altii se enerveaza! Descoperiti ce reprosuri au avut sa isi faca Oana si Viorel si din ce motive, dar si cum vrea Constantina sa ii ia ochii lui Raymond, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit vizita unor invitati-surpriza. Ce le-au pregatit invitatii si cum s-a desfasurat aceasta vizita, dar si ce conflicte s-au iscat intre concurenti si care a fost sursa acestora, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In urma cu aproape doua luni, Oana si Viorel au decis sa-si acorde o sansa si au anuntat cu surle si trambite ca formeaza un cuplu, insa, din pacate, relatia lor nu pare sa functioneze. Cei doi se cearta frecvent, iar ultima data cand au avut o discutie in contradictoriu, Aurica a fost victima. Daca cei doi si-au reprosat mai multe lucruri, iar concurenta a fost dezamagita de atitudinea iubitului ei, Aurica a izbucnit in plans din cauza neintelegerilor. Este in concurs inca de la inceputul emisiunii, insa desi a simpatizat mai multe fete din competitie, Alin nu a reusit sa formeze un cuplu.

Totusi, concurentul nu renunta. Dupa ce a fost refuzat de mai multe fete, acesta a apelat la un truc senzational pentru a-i atrage atentia Laurei. A afirmat ca a venit in emisiune pentru a aduce pacea, insa acum, la sfarsitul saptamanii trecute, Aurelian a fost eliminat. Totusi, acesta nu a ratat ultima sansa de a spune ce gandeste depre Oana. Au avut mai multe conflicte in ultima perioada, iar acum acesta a facut acuzatii deosebit de grave la adresa concurentei. El a afirmat ca atunci cand au intrat in casa, Oana a avut un alt comportament, dupa care, pe parcurs, si-a dezvaluit egoismul si interesele.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *