Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2013

In emisiunea de azi, joi 31 octombrie ora 12:00, aflam ce sfaturi a primit Laurentiu de la parintii lui? Ce reprosuri si-au facut el si iubita lui, Marianita? Ce a discutat Raymond cu baietii despre neintelegerile existente intre el si Constantina? De ce s-a racit relatia intre Sorin si Claudia? Robert ii ia apararea fostei sale iubite, fapt care l-a enervat pe iubitul Constantinei. Ultimul sustine ca nu o emotioneaza nimic pe Diana, care inca nu l-a uitat pe fostul iubit. Mai mult, Robert considera ca fata a vazut in el cateva caracteristici pe care le-a avut si fostul iubit al concurentei, de aceea s-au despartit.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Laurentiu: „Marianita stie foarte bine ca tin la ea!” Fata este deranjata de anumite afirmatii pe care le-a facut iubitul ei. Mai mult, nu i-a placut nici faptul ca Laurentiu a spus ca nu va face nunta in competitie. Pe deasupra, Laurentiu nu a fost serios si a neglijat sceneta de Halloween, iar Marianita s-a suparat si l-a certat. Tanarul sustine ca participanta stie ca o iubeste si a inteles ca totul a fost o joaca.

Laurentiu a primit sfaturi de la parintii lui! Tatal l-a indemnat pe concurent sa se impace cu Andrei, pentru ca sunt amandoi din Galati si e pacat sa nu fie amici. Mama lui Laurentiu a certat-o pe Maria deoarece a intervenit in discutiile din emisiune, fara sa fie nevoie. Bunica doreste sa plece acasa, insa tanarul nu este hotarat, lucru care a starnit din nou discutii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *