Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 aprilie 2014

In timp ce unii viseaza la o nunta ca in povesti, altii intra in conflicte! Descoperiti ce motive de nemultumire a avut Raymond legate de Constantina si din ce cauza, dar si cine viseaza la o nunta de basm, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii se distreaza, altii se enerveaza! Descoperiti cine si cui ii reproseaza lipsa ordinii din Casa, dar si ce planuri de viitor au Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ca de fiecare data, vizita Ancai Boalca nu a fost lipsita de incidente. In timp ce psihologul incerca sa le testeze creativitatea si sa afle detalii despre ei, Andrei si Cristina au avut o noua disputa. Dupa ce si-au reprosat ca se victimeaza, Andrei a fost deranjat de faptul ca iubitei lui nu i-a placut desenul pe care l-a realizat. Mariana si Grigore trec prin momente dificile, dupa ce mama fetei a intrat in direct, prin telefon si le-a oferit cateva sfaturi, dar si reprosuri.

Femeia s-a aratat deranjat de faptul ca Grigore este prea tipicar si ii tine fata „sub papuc”. De asemenea, ea considera ca Mariana ar trebui sa-si spuna punctul de vedere si sa fie capabila sa ia propriile decizii. In urma acestor afirmatii, cei doi concurenti au fost foarte afectati. In timp ce Mariana a fost cuprinsa de lacrimi, concurentul a considerat ca spusele femeii sunt nefondate. Ziua de intai aprilie a fost fabuloasa pentru Laura, care a avut ocazia sa se intalneasca, pentru prima data, cu admiratorul ei, Mihai. La scurt timp dupa intrevedere, concurenta i-a spus lui Alin ca respectivul baiat nu a facut-o sa tremure de emotie si, in plus, nu se grabeste sa iasa afara pentru ca are foarte multe lucruri de invatat. La randul lui, Alin i-a spus ca are cale libera, ca in cazul in care fericirea ei este Mihai, o va lasa in pace, deoarece ii place ca oamenii din jurul lui sa fie fericit!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *