Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 august 2014

Descoperiti astazi, de la ora 11:10, reactiile concurentilor la evenimentele petrecute la Finala Saptamanii trecute, dar si secrete ce ar putea influenta deznodamantul Marii Finale. De ce o doresc unii concurenti in casa pe Gina: pentru a se salva de la eliminare sau pentru ca o simpatizeaza? Ce au avut Oana si Laur de spus despre pierderea unora dintre sustinatori? Care sunt parerile concurentilor despre deznodamantul Marii Finale? Cine isi mai da in petec in Casa „Mireasa pentru fiul meu”? Descoperiti raspunsurile acestor intrebari astazi, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Gina a fost propusa spre eliminare, dar isi doreste sa mai ramana in competitie pana la Final. Oana si Laur au fost curiosi sa afle daca au sanse la Marele Premiu, dar au aflat ca indiferent de decizia lor, in cazul in care Oana ar iesi Mireasa Competitiei, premiul se va imparti intre toti concurentii ramasi pana la Final. Mariana a fost intristata de starea apatica a lui Grigore, care se gandeste deja la greutatile pe care le va intampina in afara competitiei. Oana a avut suspiciuni cu privire la fidelitatea lui Laur, care a lasat de inteles ca intre el si sustinatoarea Ruxandra ar fi existat mai mult decat o relatie de amicitie. Aceasta a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile si a le spune celor doi ca a renuntat la sustinerea lor, deoarece Laur a spus lucruri neadevarate. Doamna Daniela ii da dreptate mamei lui Laur, care spune ca fiul ei si Oana nu ar trebui sa se grabeasca cu casatoria in Marea Finala.

Laur crede ca Oana este afectata de plecarea unor sustinatori si da vina pe el. Oana i-a dat de inteles lui Laur ca relatia lor nu va continua in afara competitiei. Gina se afla in pericol de eliminare, dar isi doreste sa ramana pe mai departe in competitie. Alin si doamna Daniela au trecut de la vanatoare de tantari la bataie cu perne. Raymond a intrat la regim alimentar, dar inainte a facut cateva mici excese. Majoritatea concurentilor sunt de parerea ca Mireasa Competitiei va fi Constantina sau Oana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *