Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 4 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam cum au petrecut concurentii de 1 Decembrie? Ce reprosuri si-au facut George si Robert dupa venirea de la hotel? Ce discutii au mai avut loc pe seama alimentelor? Ce neintelegeri intre mame genereaza traiul in comun?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Ziua Naţională a României, sărbătorită de concurenții ”Mireasă pentru fiul meu”. După ce au fost treziți de ritmurile Imnului Național, aceștia au defilat și au fluturat steagul. Ba mai mult au ciocnit și un pahar cu vin sau țuică fiartă și au încins o horă.

Robert: ”George se lasă influenţat de opiniile unor băieţi”! Săptămâna trecută, George a fost deranjat de atitudinea lui Robert și i-a reproșat mai multe lucruri. După acest incident, Robert susține că bărbatul se lasă influențat de ceilalți concurenți. Ba mai mult, din cauza acestora, George îl ignoră, fiind supărat pentru că nu a intervenit pentru el în momentul alegerii echipelor! La rândul lui, George spune că a decis să se îndepărteze de Robert, din cauza conflictului pe care l-a avut cu Laurențiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *