Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 februarie 2014

O disparitie misterioasa spulbera linistea din Casa Mireasa pentru fiul meu. Descoperiti despre ce este vorba si cine detine adevarul in acest sens, dar si ce conflicte s-au generat intre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Rivalitatea dintre doua cupluri iese la iveala sau se produce mult zgomot pentru nimic? Aflati ce reprosuri si-au adus protagonistii acestora si ce consecinte a avut conflictul dintre ei, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Scandalurile dintre Maria si Iuliana par sa-i fi pus ”capac” bunicii, care nu mai vrea sa participe la emisiune. Desi Marianita a incercat sa aplaneze conflictul pornit intre iubitul ei si Maria, femeia nu a respectat decizia acestuia de a nu mai vorbit despre aceste incidente. Astfel, bunica a scris un bilet in care si-a explicat gesturile din ultima perioada.

Discuțiile de la Finala Saptamanii au distrus-o pe Maria, care este foarte suparata si vrea sa plece acasa. Bunica lui Laurentiu si-a explicat gesturile prin intermediul unui bilet, iar interventia tatalui lui Traian, a determinat-o sa-ai doreasca sa plece din Casa. Astazi, a refuzat sa participe la emisiune, dar Mirela, moderatoarea emisiunii, a reuait sa stea de vorba cu bunica, care i-a spus ca vrea sa plece acasa cat mai repede. Scandalurile uriase dintre Maria si Iuliana se rasfrang asupra cuplului Laurentiu – Marianita. In urma unui schimb dur de replici, cei doi au decis sa puna punct relatiei. Stresul si nervii si-au spus cuvantul in relatia lor. Marianita a hotarat sa se desparta de Laurentiu, dupa ce acesta i-a vorbit urat. Totusi, fata spune ca nu este vorba de o separare definitiva, ci spera ca povestea lor sa continue in afara casei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *