Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce dezvaluiri mai are de facut Stefania despre Florin si Maria, ce neintelegeri au mai fost intre Cristina si Emilia, ce nemultumiri are Elena la adresa lui Razvan, dar si ce se intampla cu relatia de amicitie dintre Maricel si Razvan.Incepand cu ora 14:00, Madalina va fi invitata in studio! Aflati cu ce impresii a ramas ea in urma participarii la emisiune, ce sfaturi le-a dat cuplurilor, dar si ce tensiuni au existat, recent, intre ea si anumiti concurenti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:In prima parte a emisiunii de astazi, Florin a spus ca se bucura de decizia luata de Lorena in privinta fostului sau prieten. In pauza de publicitate se pare ca Maricel si Florin si-au adresat anumite cuvinte urate. Se pare ca tot conflictul a plecat din cauza faptului ca cei doi sunt gelosi. Stefania a sustinut si ea ca bunica i-a propus sa formeze un cuplu de complezenta cu Florin pentru a ramane in cadrul competitiei, lucru infirmat de cea din urma.

Emilia a fost si ea afectata de neintelegerile pe care le-a avut atat cu nora cat si cu fiul sau. Aceasta a adaugat ca fiul sau se lasa influentat prea usor de catre nora. Si Cristina a decis sa isi evite soacra, motivul fiind jignirile pe care aceasta i le-a adus.

In prima parte a emisiunii concurentii au fost sensibilizati de o piesa, la unele mame chiar dandu-le lacrimile.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *