Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati cum au intampinat concurentii anul 2013, ce neintelegeri au fost intre Lorena si Maricel, ce conflict s-a iscat intre Florin, Lorena si Maricel, dar si ce s-a intamplat intre Stefania si Florin.Incepand cu ora 14:00, aflati ce probleme au intampinat cuplurile la trecerea dintre ani, ce disputa s-a iscat intre Madalina si Florin, dar si ce reprosuri i-a facut Cristina Madalinei!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4.01.2012, ora 12:00:Florin a vrut sa formeze un cuplu cu Madalina insa aceasta l-a respins. Lorena a fost si ea deranjata de anumite reactii ale lui Maricel. S-au dat imagini in care Maricel i-a cerut lui Florin sa ii inapoieze produsele pe care i le-a imprumutat Lorena si sa nu mai faca glume pe seama ei. Doamna Mari a afirmat ca lui Razvan i-a fost teama ca Florin va forma un cuplu cu Madalina.
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4.01.2013, ora 14:00:Cosmin s-a suparat pe Cristina pentru ca aceasta i-a patat camasa in noaptea de Revelion. S-au mai dat cateva imagini cu distractia de Revelion a concurentilor.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *