Fan Mireasa
Despre noi
Pub!
Voteaza

Ce fata va place mai mult din sezonul 4?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati baiatul si mama favorita!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati cuplul preferat

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie

Urmarind Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 12:00, aflati cum au intampinat concurentii anul 2013, ce neintelegeri au fost intre Lorena si Maricel, ce conflict s-a iscat intre Florin, Lorena si Maricel, dar si ce s-a intamplat intre Stefania si Florin.Incepand cu ora 14:00, aflati ce probleme au intampinat cuplurile la trecerea dintre ani, ce disputa s-a iscat intre Madalina si Florin, dar si ce reprosuri i-a facut Cristina Madalinei!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4.01.2012, ora 12:00:Florin a vrut sa formeze un cuplu cu Madalina insa aceasta l-a respins. Lorena a fost si ea deranjata de anumite reactii ale lui Maricel. S-au dat imagini in care Maricel i-a cerut lui Florin sa ii inapoieze produsele pe care i le-a imprumutat Lorena si sa nu mai faca glume pe seama ei. Doamna Mari a afirmat ca lui Razvan i-a fost teama ca Florin va forma un cuplu cu Madalina.
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4.01.2013, ora 14:00:Cosmin s-a suparat pe Cristina pentru ca aceasta i-a patat camasa in noaptea de Revelion. S-au mai dat cateva imagini cu distractia de Revelion a concurentilor.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?


49 Comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie”. Adauga si tu un comentariu

  • mayeva:

    Ioana,Mir.si Nana ati sustras licoarea de trandafir a Mariei si ati decretat stare de veselie, ne pregatim intens pt.ultimile sarbatori?Dezolant ce s-a intamplat la inmormantarea MAESTRULUI.Chiar erau necesare acele scandari?oamenii nu pot intelege ca deciziile i-au apartinut lui si sotia doar le-a indeplinit?de ce trebuie sa fie “vanata” si acuzata?atatea controverse in jurul averii,un presupus fiu nelegitim aparut din neant tocmai. Sotia lui chiar este indreptatita sa fie unica mostenitoare,relatia lor a fost discreta si nu afisata prin ziare.Haina alba era sic si poate stie ea de ce a purtat-o.

Lasa un comentariu