Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iulie 2014

Din ce au facut baietii carti de joc si ce au patit acestea? Descoperiti, de la ora 12:00, ce dovezi de dragoste isi ofera iubitii dar si cum isi rascumpara acestia greselile fata de parteneri.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Fetele au discutat despre conflictele pe care le-au avut cu partenerii lor de fiecare data cand au avut vreo iesire. In ultima perioada, relatia dintre Cristina si Andrei a fost foarte tumultoasa. Rochita pe care Grigore i-a facut-o cadou Marianei a starnit pareri negative atat de la iubita lui, cat si de la ceilalti.

Astazi, Laura si Viorel aniverseaza o luna de relatie. Oana si Laur au fost si astazi suparati, ba mai mult decat atat, Laur a anuntat ca a luat o pauza de la relatia cu Oana. Oana: “Pentru mine nu exista pauza”. Oana nu este de acord cu supararile repetate ale lui Laur. Dupa aproape 2 luni de relatia, Oana si Laur au decis sa se desparta in direct.

Oana: “Daca relatia dintre mine si Laur nu merge aici, nu va merge nici afara!” Laur: “Intre mine si Oana nu mai exista nimic!” Laur: “Oana are prea multe pretentii de la mine, dar nu isi da seama de greselile ei!” Laur: “Eu am oferit tot, dar, dupa ce Oana a fost sigura de sentimentele mele, s-a schimbat!” Oana este de parere ca Laur a fost influentat de parerile celor de acasa. Oana: “Desi am fost avertizata in privinta intentiilor lui Laur, eu am format un cuplu cu el!

Oana a preferat sa plece din emisiune, din cauza tensiunii si a faptului ca a izbucnit in plans. Laur a urmat-o, dar dupa revenirea in emisiune, a afirmat ca Oana doar joaca teatru. Laur: “Oana nu plange pentru ca s-a despartit de mine, ci pentru a capta simpatia publicului!” Oana: “Laur este primul carre are o parere proasta despre mine!

Raymond si Andrei au schimbat impresii legate de tensiunile existente in competitie. Raymond si Constantina au anumite neintelegeri legate de administrarea bugetului. Prioritatile Constantinei pentru utilizarea bugetului de cumparaturi difera de cele ale lui Raymond.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *