Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iunie 2014

De curand, Raymond si Constantina au fost DJ in studioul radio din Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti cu cine au discutat acestia si ce sfaturi au primit, dar si cine i-a adus critici uneia dintre concurente, astazi, de la ora 12:00! Astazi, concurentii vor avea parte de o vizita cu totul speciala! Cine va fi invitatul ce va pasi pragul Casei MPFM si ce are acesta de spus, dar si care a fost motivul supararii Laurei pe Viorel, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Duminica, Raymond si Constantina au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Acestia s-au familiarizat cu parerile telespectatorilor. Oana si Laur, au fost luati in colimator de copiii ce au vizitat Casa de 1 iunie. De azi-noapte, Laura si Viorel formeaza cel de-al cincilea cuplu. Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii. Concurentii au fost supusi unor teste pentru a li se analiza micile probleme toxice din relatiile de cuplu pe care le au.

Doamna psiholog a felicitat-o pe Gina pentru performanta de a rezista peste 3 zile si 3 nopti in cursa pentru castigarea masinii. Prin trecerea acestei probe, Gina a demonstrat o personalitate puternica si o ambitie de fier, pentru obtinerea a ceea ce si-a propus. Despre Alin, doamna psiholog a spus ca nu are destula incredere in el. Raymond si Constantina au fost sfatuiti sa ofere partenerului ceea ce doresc sa primeasca din partea lui. In urma testului pe care l-a completat, doamna psiholog, Ioana Tanase, l-a analizat pe Grigore ca fiind narcisist si putin egoist. In timp ce psihologul Ioana Tanase statea de vorba cu ceilalti concurenti, Oana si Laur au avut anumite neintelegeri.

Doamna psiholog a analizat comportamentul celor doi, spunand ca Oana este persoana dominatoare din relatia lor. Oana si Laur au avut parte de o noua runda de reprosuri. Doamna psiholog a facut un test cu cei doi, pentru a vedea pozitia pe care o ocupa fiecare in relatia lor. In urma acestui test, Oana si Laur au concluzionat ca intr-o relatie, ambii parteneri trebuie sa fie egali. Andrei si Cristina sunt ingrijorati din cauza problemelor din familiile lor. Laur i-a marturisit Oanei ca are anumite nemultumiri legate de modul in care il trateaza. Constantina si Raymond au incercat sa afle cat mai multe unul despre celalalt.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *