Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 mai 2012, de la ora 10:50

Urmariti Emisiunea din aceasta dimineata, de la ora 10:50, aflati ce moment muzical le-a pregatit Andrada celorlalti concurenti si ce reactii a starnit „spectacolul” pe care l-a oferit! De asemenea, aflati si ce neintelegeri au mai aparut intre Andrada, Marioara si Adrian!
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 04.05.2012, ora 10:50:
Marioara s-a aratat deranjata de faptul ca Andrada canta prin casa.
Adrian: „Sunt obisnuit cu telente precum Andrada.”
Andrada s-a suparat pe Adrian ca a rupt floarea pe care ea a sadit-o.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce pareri aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 mai 2012, de la ora 10:50?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

20 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 mai 2012, de la ora 10:50

 1. TIGRU

  Unii reusesc sa mai fie si pacifisti pt ca sunt inteligenti si stiu sa se detaseze!
  Adrian s-a ofticat ca s-a terminat emisiunea si nu a mai putut sa-si spuna punctul de vedere! da oare nu din vina lui Marioara??:)))) care din nou i-a luat dreptul la replica, vorbind in locul lui. :))))))))))

  Reply
 2. Monica

  Andrada este si urata ca foamea,cu gura aea pana la urechi,si f tupeiste ea si Moni,cele mai anversunate si acum si Ionete,care ar da orice s-a fie si el bagat an seama,lea cam luat la rand,Andreea,Diana si Irina acum aceasta penibila Moni,dar Mirela a devenit si ea o penibila,sambbata trecuta 4ore s-a permis s-a fie tocati fam.Pricope,ceace a fost groaznic,eu nui plac,nui sustin,dar ma gandesc cum de mai rezista aceasta femee,cum nu a facut un infart,Mirela tu ai o mama?ai putin bun simt si oprestei,pe toti,nu observi ca toti s-au coalizat an potriva lui Adrian si a mamei lui,al ataca tot timpu dar el nu are voe,s-a va fie rusine de cum procedati,eu nu mai rezist s-a vad ce fac toti cu cei doi,asea cum am mentionat mai sus,nu eam sustinut pe cei doi,dar am suflet ami este mila de ei.

  Reply
 3. alina

  oricum andrada din tantar face armasar,daca a atins-o cu masina si a recunoscut adrian ca nu a vrut tot ea a inceput si astazi cu cearta,sa va fie rusine cum puteti spune asa de Mirela ea asa are munca sa intrebe,sa va puneti voi in locul ei macar o zi sa vedem ce faceti.

  Reply
 4. miriam

  mereu cereti materiale cu dragostea cuplurilor,ce dragoste?ce cupluri?unde s-a vazut un agramat,un pitic,un golan,un cate goale mate fripte sa fie iubit de o fata educata si cu o facultate?unde ati vazut o aschie rea ,fara sani,plata sa fie iubita de un baiat fie el si de la oi,fie el si needucat,au pretentii chiar si astia,nu dau materiale ca sa nu faca nunta,unde dragoste nu e…nici nunta nu v-a fi

  Reply
 5. floryyyy

  andrada + monica = doua mahalagioaice de satra , sub orice limita de intelegere , fara scrupule , fara caracter , fara educatie , se vede ca le-a lipsit tatal din familiile lor . de aceea au aceste iesiri agresive si isterice …

  Reply
 6. iulia

  doamna marioara nu mai va bagati unde nu va fierbe oala ,lasat-il pe adrian sa vorbeasca ca ii destul de mare

  Reply
 7. Liana Muresan

  Andrada este o simpatica,aduce lumina in casa cu glumele ei.Dar vedem ca familia Pricope este foarte deranjata.Ei se simpt bine doar cind fac circ si scandal.

  Reply
 8. ada

  monica,miriam si floryyyy cat va asemanati cu cei doi,marioara si adrian, aceleasi jicniri si duce-ti grija tuturor, ii judecati fara sa aveti habar ce e in sufletul lor. acelasi caracter si aceeasi prostie demna de mila.votati prostia si rautatea in continuare

  Reply
 9. carmen-canada

  Nu este vorba de o floare, ci de gestul in sine facut de Adrian. Reiese si din aceasta ca e razbunator, nu stie sa se poarte. Nu stiu cati ati observat cum i-a dat cu cotul mamei sale la emisiunea de dimineata, inscenind ca-si aseaza tricoul. El probabil a crezut ca gestul e discret, insa s-a vazut f. clar si daca nu credeti, va rog sa mai priviti odata(spre sfirsitul emisiunii-min.8:13). Eu urmaresc emisiunea numai prin intermediul internetului, locuind in Canada si diferenta de fus orar nu-mi permite s-o urmaresc in direct.
  Imi pare rau sa spun ca ceea mai mare parte a fanilor lui Adrian, comenteaza foarte urit la adresa celorlalti concurenti. Nu credeti, atunci intrati pe Facebook FanClub Adrian.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *