Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2014

In timp ce unii se distreaza, altii se „cupleaza”? Descoperiti cum au petrecut concurentii prima seara la munte, dar si cine lupta din rasputeri pentru a capta atentia unuia dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! Doi dintre concurenti au facut atmosfera in studioul radio din Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti cu cine au dialogat acestia si ce sfaturi au primit, dar si cum au intampinat concurentii ziua de 1 martie, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Discutia dintre Laur si Laura, din care concurentul isi dorea sa afle detalii despre celelalte concurente, nu a ramas fara ecou. Ceilalti baieti din Casa au interpretat gestul acestuia, spunand ca Laur ar fi interesat de fata. Daca au dreptate, ramane de vazut!

Se stie foarte bine ca Andrei si Cristina formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din competitie, insa pe langa iubirea imensa pe care si-o poarta, acestia au parte de certuri dure. Totusi, zilele trecute, cei doi au purtat o discutie sincera, in care au vorbit despre inceputurile relatiei lor. Ambii au recunoscut emotionați ca s-au placut la prima vedere, insa orgoliile uriase nu i-au lasat sa recunoasca cu usurinta.

La scurt timp dupa ce a intrat in competitie, Laur a petrecut mult timp in compania Oanei si pareau ca se plac. Din pacate, insa, totul era doar o aparenta, deoarece acestia au avut o cearta uriasa. Zilele trecute, baietii, printre care si Laur, au criticat atitudinea Oanei, despre care spuneau ca este o „scorpie, ce isi pregateste atent discursul”. La randul ei, Oana l-a criticat pe concurent, din cauza unor gesturi pe care obisnuieste sa le faca frecvent.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *