Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, luni 4 noiembrie, ora 12:00, aflam ce probleme de cuplu au intampinat Laurentiu si Marianita? Ce divergente au mai aparut intre Maria si Virginia, dar si cum mai decurge relatia dintre Edit si George.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Laurentiu, deranjat de faptul ca Marianita vrea sa plece din competitie. Discutiile continua in cuplul Laurentiu-Marianita. Dupa ce nu au ajuns la un numitor comun in privinta decorarii dovleacului pentru Halloween, Laurentiu a inceput sa-i reproseze Marianitei faptul ca si-a anuntat dorinta de a parasi competitia.

Deranjat de faptul ca partenera lui, Marianita, vrea sa plece din casa “Mireasa pentru fiul meu”, aceasta a reactionat nervos: “Gandeste-te bine ce vrei sa faci! Ia o decizie si spune-mi ce vrei de la mine!”

De cealalta parte, aceasta a declarat ca incepe sa nu se mai regaseasca in acest concurs, dupa care a revenit, spunand ca a fost o simpla cearta de moment, provocata in principal de faptul ca a avut o zi proasta.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *