Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 septembrie 2013

Astazi, de la ora 12:00, ii vom cunoaste mai bine pe Andrei, Grigore si Robert, dar vom afla si care este atmosfera din Casa Baietilor: cine cu cine se intelege? ce simpatii sau antipatii exista intre ei? Incepand cu ora 14:00, vom afla ce discutii au mai purtat mamele cu fetele, cum a decurs prima seara in Casa Fetelor si a Mamelor, dar le vom cunoaste mai bine si pe Cristina, Ioana, Gina si Denisa!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 septembrie 2013, ora 12:00 si 14:00:
Mpfm 4 septembrie 2013, 12:00
Mpfm 4 septembrie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 septembrie 2013

 1. Liliana

  A fost o intalnire in orb dintre baieti si fete.
  Baietii discuta nu prea incantati de aceasta metoda despre
  fetele pe care le-au ales. Mai trebuie sa se reintoarca Andrei si inca unul de la aceasta faimoasa intalnire.
  Bunica incepe sa-si scoata ghearele rele.Am spus eu ca asta
  o sa faca zile fripte unor mame ptruca sa da cea mai desteapta.Incep discutiile intre fete,doar nu ne asteptm sa
  dureze prea mult linistea din asa.Si catelusa este un motiv
  cu toata dragalasenia ei.

  Reply
 2. GERIA

  Emisiunea a devenit destul de interesanta, material de comentat e nelimitat, Daniela si Alin, (adica mama si fiul ei blond spre saten) niste ofticatzi cu conceptzii “a la tataie”, prevad mari scandaluri cu acestia doi si altzii, din primele zile se arata dificili.
  Cristina, Claudia si fata cu ciinele (culmea, seamana cu ciinele vecinei mele, dar defapt fata aia seamana cu ciinele ei),nu mai spun ca il adora ca si cum crede ca ar fi copilul ei….vaaaaaiiiii…ce urit ciine….si latra uneori ca timpitul, nici macar la luna….(stiu de la ciinele vecinei care avea o fixatzie pentru batrini si gunoieri….nu am idee unde a disparut, dar intreaga scara a simtzit o usurare, nu prea il tzinea in casa, mai mult in fatza blocului….si avea ciinele ala un sictir in priviri Doamne iarta-ma si se mai si scarpina disperat)…imi pare rau, dar cum a venit ea la maritat cu ciinele….ce sa mai comentam ca nu are bacul….nici nepotul bunicii….care e ca o “otrava” fatza de bunica din sezonul trecut care era pacifista…apai ea a venit cu creatura asta care cica e nepotul ei….Doamne iarta-ma…ce mocofan, (nici el nu a luat bac-ul, l-au trimis cei din familie la munca in “Italiea”)…ce atita carte, iar si el si fata aia cu ciinele nu au gasit nimic mai bun de facut decit sa vina la emisiune cica sa se casatoreasca in loc sa se lupte sa dea iar „”bacul!
  Nu mi se par prea grozavi nici Traian cu mama lui cea cu decolteul generos…in fine, vom mai vedea…iar Andrei cel cu tatuajele e un mitocan…fereasca Domnul sa se “lipeasca” vre-o fata de el, ride ca un cretin, face numai gafe, spune cind merge la baie cum ca merge sa se c.ce…e curios ce creaturi au validat pentru aceasta editzie…totzi cei criticatzi de mine sper sa “zboare” cit mai curind, altfel “show-ul” se transforma iar intr-un mare kitsch!
  Probabil miine seara daca o sa mai postez, apoi citeva zile nu am idee daca o sa am net acolo unde merg…nu intzeleg unde a disparut toata lumea, eu am explicat ce si cum…nu lasatzi blogul sa moara, (chiar nu va intzeleg pe multe persoane, dar in fine…fiecare cu ale sale)!
  Salut dragii mei prieteni, revin, revenitzi si voi!

  Reply
 3. MIRIAM+luk

  Geria____eu am intrat intr-o greva japoneza(m-am molipsit de la Ioana)dar iti pot pune si motivul,sti ca la mine ori e alba ori neagra,griul nu exzista este culoarea jegului. DECI (saraca deciuleasca faina femeie)cineva de aici a facut un apropo la tine ca nu ai copii si esti cam nu stiu cum+ca ma persifla pe mine ca m-am plans ca imi este atacata familia bla bla bla!Nu este normal ce s-a intamplat in ultimul timp.Venera a fost alungata de aici cu maxim de tupeu jegos pacat, de doua ori pacat! Tu pleci in vacanta,Nana nu mai vine dar cele doua au spatiu acum,de ce tac?!
  IOANA____ ce se intampla,e ceva de spus?

  Reply
  1. GERIA

   MIR, itzi propun sa ingropam totul, altfel nu iesim la nici un rezultat, lasa pe oricine sa zica, ramine cu „zisul”, eu stiu ce stiu, tu la fel, deci…sa se faca liniste, nici prea liniste, ca nu se mai aude nici macar ecoul…(ai scris tu proverbul ala cu ciinele la drum lung si cred ca e de ajuns)!
   Dovada ca toata lumea dezaproba cele intimplate e ca au plecat totzi, toate in patru zari, deci fiecare stie prea bine ce si cum! Sper sa va gasesc aici cind ma intorc, (posibil luni, martzi, nu sint decit citeva zile), e pacat tocmai noi sa facem sa fie pustiu blogul asta unde ne-am cunoscut!
   Grigore e foarte hazos, de el si de Ray imi place sigur, la fete…mai vedem, depinde si ce aleg ei!
   Te pupic tine si pe prietenele noastre!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *