Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 aprilie 2013

Urmarind emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, 5 aprilie 2013, incepand cu ora 12:00 aflati ce se mai intampla intre Dragos si Cornelia, ce i-a reprosat acesta Corneliei in timpul realizarii farsei? Ce neintelegeri au mai fost intre Alin si Andreea? De la ora 14:00 veti afla ce surpriza i-a pregatit Lorena lui George? Ce se intampla intre Vanessa si Florin? Ce farse se mai fac in Casa Baietilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 aprilie 2013, ora 12:00 si 14:00: Cornelia i-a reprosat lui Dragos ca a ras in timp ce echipa din care facea ea parte, realiza farsa de 1 aprilie. Lorena i-a facut observatii Corneliei cu privire la modul in care vorbeste despre Dragos in prezenta mamei acestuia.

Cornelia: „Nu accept ca Dragos sa ma provoace si eu sa tac! Mi-a spus ca sunt o buna actrita si m-a deranjat. Atata timp cat ma va provoca, nu ma voi abtine. Sa respecte, ca sa fie respectat.

La randul sau, iubitul Corneliei i-a dat dreptate Lorenei si a adaugat ca Cornelia da dovada de lipsa de respect atat fata de el cat si de mama lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *