Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 august 2014

Descoperiti astazi, de la ora 11:10, cine a fost muscat de sarpele geloziei dar si alte subiecte incitante si dispute aprinse. Ce au avut de spus Lorena, George si doamna Cristina, fostii castigatori ai sezonului doi? Marea Finala se apropie, iar concurentii se pregatesc de insuratoare. Aflati care sunt planurile lor pentru nunta sezonului, dar si ce retineri au vis-a-vis de acest pas, de la ora 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laur a fost deranjat de glumele dintre Oana si Andrei. Oana considera ca prin modul in care se exprima, Laur ii afecteaza imaginea. Lorena, George si doamna Cristina, castigatorii sezonului trecut au fost invitati ai emisiunii de astazi. Acestia au venit cu incurajari pentru concurentii actuali si au spus ca nu au preferati printre acestia. Oana isi doreste sa se casatoreasca, dar Laur, la indemnul parintilor, amana decizia. Concurentii au facut presupuneri cu privire la Marea Finala.

Concurentii au fost preocupati de alegerea tinutelor pentru Marea Finala. Oana si Laur au vorbit despre cine va fi mai gospodar in casnicia lor. Raymond a fost acuzat ca a primit un biletel secret la cumparaturi, insa el a negat acest lucru. Andrei si Alin au fost duminica DJ timp de o ora pe Antena Play. Spartanii l-au sfatuit pe Andrei sa nu le mai spuna telespectatorilor sa o voteze pe Oana, ci doar pe el si pe Cristina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *